Fiúk, miért nem tudtok normális üzeneteket küldeni egy lánynak? 17/L
Figyelt kérdés
Sokan nagyon illetlen üzenetekkel támadják le a lányokat,pedig normálisan kérdezett és sem okot nem adott rá. És nem ismerkedős volt,mert olyat nem szoktam kiírni.2015. febr. 14. 16:28
11/16 anonim válasza:
Én nem szoktam paraszt üzeneteket írni senkinek. De hadd említsek meg egy észrevételt kérdező: észrevettem, hogy az itteni lányok úgy 60-70%-a igazán nulla kommunikáció szintjén. Nem azt várom el, ha én kérdezek valamit, akkor kapásból kérdéslistával érdeklődjön kölcsönösen irántam, de sokszor még válaszlni sem képes valaki értelmesen. Tőmondatok rulez, és barátai. És akkor arról még nem beszéltem, hogy mennyire interaktívak itt az emberek. Tök értelmes, sablonmentes témákban is, és a legtöbb lány mint egy birka kb. Nagyon gáz! :D
12/16 anonim válasza:
Én normálisan írok, mégsem válaszol senki
13/16 A kérdező kommentje:
Kedves #11! Arról nem én tehetek,ha nem jó értelmi szintű lányoknak írsz. :P
2015. febr. 14. 16:47
14/16 anonim válasza:
Mostanában csak normális üzeneteket szoktam kapni,régebben viszont rengeteg érdekeset",mondhatni pofátlanul bunkókat:D
16/16 anonim válasza:
Nem nagyon szoktam ráírni emberekre, de rám néha szoktak. De ha írnék, akkor normális üzenetet írnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!