Fiúk, miért nem tudtok normális üzeneteket küldeni egy lánynak? 17/L
Figyelt kérdés
Sokan nagyon illetlen üzenetekkel támadják le a lányokat,pedig normálisan kérdezett és sem okot nem adott rá. És nem ismerkedős volt,mert olyat nem szoktam kiírni.2015. febr. 14. 16:28
2/16 anonim válasza:
Mert nem normálisak?
Csak egy tipp volt.
3/16 opened paradise válasza:
Ez a gyakori. Ha nem farok képet kapsz,akkor még szerencsés is vagy.
4/16 anonim válasza:
Nem taplókkal kell szóba állni...
5/16 anonim válasza:
Nem szabad általánosítani. Attól, hogy találkoztál egy-két ilyen alakkal, nem szabad azt mondani, hogy minden egyes férfi ilyen, így viselkedik.
6/16 anonim válasza:
En a bunkonak tuno lanyokkal is probalok rendesen beszelni, a rendesekkel pedig alap h rendesen beszelek..
7/16 anonim válasza:
Hidd el vannak olyanok akik tudnak normális üzenetet küldeni csupán nehéz rájuk találni :)
8/16 anonim válasza:
Én csak normális hangvételű leveleket írok azoknak a lányoknak, akikkel levelezni szoktam. :)
9/16 Unpredictable válasza:
Mert bűnunalmas normálisan indítani -.-
A válasz meg kb ezek lehetnek normális kérdésnél:
-Bármiről:DD
-Jól:D
-Én is :D
-xd
-az mekkora:DD
És ehhez hasonló semmik, így néha mához kell folyamodnom :D
10/16 A kérdező kommentje:
Örülök,ha vannak itt normálisak is itt akkor. :)
#4 Nem állok szóba velük,de csak olyanok írtak..
#9 Igazad van,de akkor sem a másik véglettel kell kezdeni.. Én bírom a humort,sok mindent meg lehet oldani vele.
2015. febr. 14. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!