Csajok, melyik típus jön be jobban?
Minden ember más, de két nagyjából jól körülírható típust leírnék. Kíváncsi vagyok, melyiket szeretitek jobban.
1. Okos, átlagnál szebb arca van, nem annyira jó a testalkata, bizonytalanabb.
2. Nem sok értelem ragadt belé, arcra átlagos vagy átlagnál rosszabb, nagyon jó izmos testalkata van és határozott, magabiztos.
#3as te valami befásult nyomoré.k vagy :D ez akkora baromság, és undorító általánosítás, csak hogy egy példát mondjak rám totálisan nem igaz amit leírtál...
persze az nem egy döntő szempont hogy valami művelt állat legyen és mindent tudjon az atomfizikáról és festészetről, de nincs rosszabb egy buta embernél szerintem. nem értem miért lenne hátrány az átlagnál szebb arc, én pl arc alapján döntöm el hogy ki tetszik és ki nem, az izmos kigyúrt test meg pont hogy taszító számomra. Szeretem az aranyos férfi arcokat, és az aranyos és kigyúrt test a legkevésbé sem passzol, én ugy vagyok vele, legyen vékony, vagy egy picit izmos, de ne valami kondis egoista seggfe.j mert akkor menjen azt verje ki saját magára :D és a lányok is általában csak arra vágynak, hogy a srác egy fejjel magasabb legyen náluk (persze sok ellen példa van ahol a csaj magasabb, vagy 1-2 centi a különbség) de pl az én 154 centimhez, még ha hozzáadjuk azt az egy fej magasságot, az a 170 valahány centi nem lesz olyan magas.... és blablabla
20L
Nem a két végletet hoztam fel példának, csak egymáshoz viszonyítva milyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!