Szőke haj, kék szem, világos bőr, kb. 170 cm magas.
2015. febr. 13. 23:03
2/16 anonim válasza:
Hát abból kiindulva, hogy a GYK-s "lányok" nagy része hirtelen nemet váltott fiú, és elképzelem ahogy a fiúk küldözgetik egymásnak a képeket, biztos rengeteg szép lány forog itt a képeken :)
2015. febr. 13. 23:05
3/16 anonim válasza:
barnás haj, barna szem, szemüveg, és volt valami különleges az arcában :) szép volt:)
2015. febr. 13. 23:07
4/16 anonim válasza:
dumáltam itt pár hétig egy lánnyal,csak az ország másik végében lakott,mint kiderült ezért nem láttam értelmét a továbbiaknak.
az arca szabályos és szép volt,barna haj barna szem.
de a teste huh.
heti 6x járt konditerembe és pontos étrendet tartott,úgyhogy majdnem 10 pontos alakja volt.
aztán volt itt még sok szép lány,pedig azt hittem régebben,hogy ide csak lúzer csajok írogatnak,de ő volt köztük a legbombább.
2015. febr. 13. 23:10
5/16 anonim válasza:
Jól nézett ki,nem volt szeme,haja sem,de stb-je volt
2015. febr. 13. 23:11
6/16 anonim válasza:
Már több lánnyal is beszéltem itt, de eddig csak 1 mutatott magáról képet. Volt aki kamu képpel próbálkozott. Nem mondok nevet, de átlagos kinézete van a leányzónak.
2015. febr. 13. 23:12
7/16 anonim válasza:
Hát ha addig eljutnék, hogy lássam is őket legalább képen, amiken tényleg ők vannak, akkor tudnék válaszolni a kérdésre.
2015. febr. 13. 23:12
8/16 anonim válasza:
Sejtem, hogy ez a kérdés inkább a fiúkhoz szól. De mivel nem volt kikötés, hogy csak fiúk válaszát várod... :D
Hosszú barna hullámos haja volt, barna szeme, nagyon szép mosolya. Az alakja is rendben volt. Szóval női szemmel nézve is igazán szép lány. :)
2015. febr. 13. 23:14
9/16 opened paradise válasza:
3 év alatt láttam pár szép lányt.
Ebből 4+1 volt olyan,aki tetszett is,mert kicsit válogatós vagyok.
A +1-et emelném ki. Ő azért plusz 1,mert ha rajtam múlna,akkor törvényileg tiltott lenne rá gondolni recska közben.
Tényleg meglepett,mikor megláttam.
De nem ebben a kategóriában volt :)
Szőke,kék 158.
2015. febr. 13. 23:16
10/16 anonim válasza:
Nem láttam innen senkit, nem beszéltem egyikükkel sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!