Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kell elfogadni magam? Ha...

Hogy kell elfogadni magam? Ha sokat mondogatom, hogy "elfogadom magam", akkor egy idő után tényleg ez lesz? Másoknak hogyan sikerült?

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 20:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem kell elfogadni, változtatni is lehet.
2015. febr. 12. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Bárcsak ilyen egyszerű lenne.
2015. febr. 12. 20:41
 3/13 A kérdező kommentje:
épp ez az , na de akkor hogyan kell?
2015. febr. 12. 20:41
 4/13 anonim ***** válasza:

Hol olvastad, valami tinimagazinban? :D

Egyrészt az alakodon változtathatsz megfelelő étrenddel és mozgással, én sem szeretem magam túlságosan, de sokat állok mostanában tükör előtt meztelenül, és beláttam, hogy annyira nem is rossz a helyzet.

A belsőddel is vannak gondok? Mert Nekem nem, van hogy úgy kelek fel, hogy utálok mindenkit, de a mai napra megfogadtam, hogy mindenkivel megpróbálok kedves és türelmes lenni. Eddig megy, még a buszon is előreengedtem mindenkit... :D

2015. febr. 12. 20:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem még vannak időszakos megingásaim, de már nem gyűlölöm magam úgy, mint régen. Sokat segített, hogy voltak önbizalmat hozó dolgok, jobban észrevettem a kapott elismeréseket, és amikor kicsit nyitottabbá váltam, tényleg jöttek apró, de pozitív változások.
2015. febr. 12. 20:44
 6/13 anonim ***** válasza:
A belsőddel is vannak gondok? Mert Nekem IGEN*
 7/13 A kérdező kommentje:
persze, főleg a belsőmmel.. a külsőmmel olyan sok baj nincs szerintem.
 8/13 anonim ***** válasza:
Tanulj önismeretet.
2015. febr. 12. 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi a baj a belsőddel?
2015. febr. 12. 20:49
 10/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok elég nyitott, félek csomó mindentől, nem merek beleugrani helyzetekbe, mert félek, hogy nem "teljesítek" bennük majd jól, így mindig csak akkor történik velem valami, ha mások "belerángatnak" - pl akkor leszek valakivel jóban, ha ő keres, akkor volt bárkivel bármilyen viszonyom, ha ő kezdeményezte mindig teljesen... mert különben automatikusan azt gondolom, hogy "ezek az emberek nem akarnak velem lenni" meg "nem vagyok elég jó" stb... közben ez nem így van eleinte szerintem, csak én gondolom ezt, és mivel eleve ezt gondolom, ennek megfelelően kezdek el viselkedni- egyfajta "érzelmi költségkímélés", inkább pozitívan csalódjak stb...- és emiatt tényleg "nem leszek elég jó". folyton túl akarok lenni mindenen, nem érzem jól magam a "most"-ban, mert félek... emiatt állandóan és nagyon sokat iszom is egyébként. valami ilyesmi a bajom...
2015. febr. 12. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!