Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudom elfogadni magam....

Nem tudom elfogadni magam. Ezen hogy lepjek tul?

Figyelt kérdés

Tehat van egy testi problemam ami eleg latvanyos es nem tudom eltakarni sem. Engem nagyon sokaig nyomasztott, pszichologus is probalta elfogadtatni velem a dolgot. Ott mindig azzal jonnek hogy aki szeret az elfogad... De kerdem en hogy aki onmagat csunyanak talalja es kulsore mondjuk nem a tucat kategoria hanem meg hibaja is van akkor miert pont ot/engem valasztananak? De oszinten hany ember ismerkedni meg olyan emberrel aki kulsore elso pillantasra nem nez ki jol! Mert hogy oszinte legyek en magam sem tudom elkepzelni. Es innentol kezdve mar magamat sem tudom elfogadni.

Valaki hasonlo cipoben? Vagy mi a velemenyetek?

Ja igen es senkinek nem fogok kepet kuldeni!

18/F

2015. jan. 15. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
És te el tudnál fogadni valakit hasonló problémával?
2015. jan. 15. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
nem kérek képet, de mond meg, hogy mi az a testi probléma. Igy könnyebb válaszolni. :)
2015. jan. 15. 16:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Hat leirtam hogy en is nehezen fogadnek el mas valakit ilyennek. Eppen ezert erzem remenytelennek a helyzetem. :(

Hat egy nagyon lathato viszonylag nagy majfolt. Ezzel nem igazan lehet mit kezdeni.

2015. jan. 15. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
műtéttel manapság nem sok olyan testi probléma van amit nem lehet megoldani
2015. jan. 15. 16:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Mar utana jartam es nem igazan lehet! :/
2015. jan. 15. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

Én magam egészséges vagyok úgyhogy elnézésedet kérem ha haszontalanak találod a válaszom, két külön "lehetőséget" is leírok.

Mi férfiak sokszor magunkból indulunk ki. A férfiak alapjáraton vizuálisak, ez genetika. Viszont a nők, nem, ha odafigyelsz rájuk, ha törődsz velük akkor nem számít. Van egy amerikai pár pl, tele volt vele a net kb 1 éve, a csókának nincs se keze, se lába, de van egy egészséges és csinos felesége aki hajlandó a hátán cipelni ha túrázni mennek. Imádja a férjét. Nekem van egy barátom olyan dumával hogy a top modelleket leszedi a lábáról, akihez más oda se mer menni, ahhoz ő odamegy a maga 120 kilójával, krónikus betegséggel és célba ér...

Másrészt ha elvárod valakitől hogy elfogadjon úgy ahogy van, te is elfogod. Nem csak te kezdhetsz hasonló problémával, vagy látványos betegséggel, a szebbik nem egyes tagjai is küzdenek vele.

2015. jan. 15. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:

egy májfolt azért nem olyan nagy dolog, hogy ne fogadd el magad, vagy félj.

nekem pl tele van a karom, kicsit a lábam és a hasam ilyen pattanásszerű valamikkel, de inkább úgy néznek ki, mint valami kicsi görcsök. de nem érdekel. vagyis persze érdekel, de még sosem kapta rá gúnyos megjegyzéseket, sőt az embereket sem érdekli. pedig nagyon látszódik!! de pl exem sem kérdezett rá egyszer sem. gondolj bele, rossz látvány (bár gondolom ezt te is tudod, átérzed) hogy látsz egy gyönyörű bőrű lányt (te esetedben férfit) és tudod, hogy e sosem leszel olyan. e az ilyenre tenni kell magasról.

2015. jan. 15. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!