Hogy tudnék végre egy figyelmes, nem önző és érzéketlen barátot találni?
miért 48-9 kg már kövér?(vagyok)
Magyarországon elég nehéz találni ilyet mindenki önző valamilyen szinten
lehet hogy inkább te súlycsoportodban kéne keresgélni...
Én világ életemben duci csaj voltam. Pasi mindig akadt. Az állatvilágban is vannak a gepárdok meg az elefántok, szóval nem kell mindenkinek éppen nagyon kecsesnek vagy kissé robosztusnak lennie, pontosan a különbözőségektől vagyunk jók.
Nem a külsőd miatt nem jön a megfelelő pasi, emiatt ne aggódj. Minden kapcsolatban vannak kompromisszumok, ez úgy egészséges, ha mindkét fél "alkuszik", de valakinek mindig többet kell alkalmazkodnia. Soha ne ess át a ló túloldalára, mert akkor csak szenvedő áldozat leszel és nem pedig a kapcsolat női tagja. Majd jönni fog az igazi.... ő nem lesz érzéketlen.
Az én párom a vékony csajokat szerette, mégis engem vett feleségül, pedig 164cm/80kg voltam.... És igazán érzéki, mindent belead, nagyon fontos neki, hogy boldogságban és szerelemben éljünk. 10 éve változatlanul ilyen.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!