Lányok nektek mennyire jönnek be a tapasztaltabb, figyelmes pasik?
Mivel én teljesen tapasztalatlan vagyok, ezért egy kicsit megijesztene egy tapasztalt srác, folyton bennem lenne egyfajta teljesítmény kényszer, és ezt valószínűleg hosszútávon nem bírnám. Persze sok dolgon múlik ez az egész.
17/L
Nem a tapasztaltsága avagy tapasztalatlansága miatt választottam sose férfit magamnak, az csak egy "dolog" volt, ha kevésbé volt tapasztalt akkor segítettem neki hogy hamar egymásra hangolódjunk, ha pedig tapasztalt volt akkor örültem hogy tudja, mi hogyan működik.
Régebben egyáltalán nem okozott gondot, manapság viszont inkább tapasztalt, határozott, céltudatos (legalábbis szexben) férfiakat preferálom, valószínűleg a koromból adódóan, mert mostmár jobban élvezem, ha egy igazi férfivel szexelhetek, aki úgy igazán el tudja látni a bajom, mer vadabb lenni, bevállalós és tudja, hogy mi kell egy nőnek, hova és hogyan nyúljon, mit, hogyan csináljon hogy élvezzem az együttlétet.
Nem lepődik meg egy-egy merészebb kérésen, és vállalkozó szellemű, hogy kizökkenjünk a "hagyományos, megszokott" pózokból, dolgokból, és akár valami meghökkentőbbet, vadabbat de nyilván mindkettőnk számára élvezhetőbbet csináljunk. :) 38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!