Lányok, nektek társkeresőn miért MINDEN és MINDIG sablonszöveg?
Egy ideig voltam fent társkeresőn és a sokadik "Szia. Hogy vagy? Mi járatban?" levél után egyszerűen meguntam. Nem azért, mert sablon szöveg lenne, hiszen szerencsétlen nem ismer, valahogy próbál csak beszélgetést kezdeményezni. De olyan unalmas volt mindig újra elmondani a dolgokat, hogy hol lakom, mit csinálok, mit tanultam stb. Ebbe untam bele, mert naponta ezeket újra elmondani valakinek az vált nagyon unalmassá.
Én azt tanácsolom, ha ott ismerkedsz, akkor valami tök nem oda illő, random kérdéssel indíts. Pl. Milyen a kedvenc palacsintád? Milyen szuper erőt választanál magadnak? Hova utaznál el legszívesebben ebben a pillanatban? Nálam egyszer kezdett így egy srác és már csak kíváncsiságból is válaszoltam, hogy miért kérdez ilyet. Szerintem több eséllyel indíthatsz így.
oké, ez lesz az:
"szoktál fürdeni?"
"
Én azt tanácsolom, ha ott ismerkedsz, akkor valami tök nem oda illő, random kérdéssel indíts. Pl. Milyen a kedvenc palacsintád? Milyen szuper erőt választanál magadnak? Hova utaznál el legszívesebben ebben a pillanatban? Nálam egyszer kezdett így egy srác és már csak kíváncsiságból is válaszoltam, hogy miért kérdez ilyet. Szerintem több eséllyel indíthatsz így."
Ja és akkor majd jön az, hogy mik ezek az idióta kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!