Lányok, nektek mennyire jönnek be a nagydarab, kopasz, szakállas pasik?
Azért kérdezem, mert a tegnapi napig nem ezen stílusú emberek táborát erősítettem... Jó pár hónapja észrevettem, hogy fejbúbnál el kezdtem nagyon kopaszodni, ajánlottak nekem egy fejbőrtisztítót, amit a mai napig használok, eddig hatásosnak tűnik, de tegnap úgy gondoltam, hogy letolom otthon a hajamat nullással.. Eléggé szigorú fejem lett (eleve erős arcvonásaim vannak), főleg, hogy az utóbbi három héten direkt nem borotválkoztam, mert növeszteni szeretném (és szerintem jól is áll). A kicsit nagyobb termet az eddig is adott volt a küzdősportnak és az úszásnak köszönhetően, amit gyerekkorom óta csinálok, igaz, az utóbbi 2 évben már eléggé rendszertelenül (vannak hónapok a meló miatt, hogy kimarad a sportolás).
Azért is kérdezem, mert ilyen küllemem még nem volt, még nem próbáltam kopaszon, szakállasan csajozni :D Amikor volt hajam, és borotválkoztam, akkor nem volt probléma párt találni, vagy csak nőzni, a kopaszság/szakáll kombó ronthat a dolgon? Mondjuk lehet, hogy annyira nem érdekel, mert így sokkal jobban tetszem magamnak :D De azért érdekelne a véleményetek, lányok, hogy ti hogyan viszonyultok az ilyen stílusú férfiakhoz :)
Ott a pont az ötösnél:D
#14 úristen de bolond vagy:DD
Én is kérek képet :D
Szerintem egyébként egyén függő. Akinek sportos, magabiztos, férfias megjelenése van, annak szerintem kifejezetten jól áll. Ráadásul mondtad, hogy az arc vonalaid/vonásaid erőteljesebbek... én nem vagyok egy Vin Diesel fan, de rád kíváncsi lennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!