Nagydarab srácokkal hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nekem inkább a dundi fiúk jönnek be, de úgy tűnik rájuk nincs nagy igény mert mindenhol vékony srácokat látok. Illetve akadnak olyanok is akik nekem tetszenének de ők foglaltak.
15/L
2014. nov. 21. 12:03
2/7 anonim válasza:
A neten. Nem ritkák a +150kg-osok sem (számtech fórumok az egyiken 3 ilyen is volt), képregényboltok ( [link] idősek klubja /sokuk mondjuk csontváz de amelyikük nem bőven 100 felett vannak, aztán itt van az én lakásom, MSZDP (Schmuck Andor), McDonalds, Burger King, South Park (Cartman), Japán (Sumo birkozók)
3/7 A kérdező kommentje:
Nem egészségtelenül dagadt emberekkel akarok ismerkedni hanem max.kis pocakos "tégla" fiúkkal..vagy nem tudom hogy mondjam.
2014. nov. 21. 12:18
4/7 anonim válasza:
En szerintem pont ebbe a kategoriaba esek, csak mar foglalt vagyok
5/7 anonim válasza:
kérdező, linkelj egy képet hogy milyen fajta testalkatra gondolsz
7/7 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék! (17/F 116 kg,186 cm,ha számít valamit) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!