Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen kegyetlenek az...

Miért ilyen kegyetlenek az emberek?

Figyelt kérdés

A padlón vagyok jó ideje, amibe beavattam pár évek óta ismert barátomat. Az egyik srác évekig szerelmes volt belém, régen én is szerettem, távolság miatt nem tudtunk összejönni. Pár napja egyik nap beszéltünk, minden oké volt, másnap ok nélkül elküldött a pitsába, majd letiltott chaten. Egy másik barátom ugyanúgy közölte ok nélkül (miután elmondtam neki első srác mit csinált), hogy soha többet nem akar látni, erre nem kell indok.

Ma suliban 2 mondatot szóltam egy csoporttársamhoz. Reakció: "Tudod, milyen qrvára nem érdekelsz, hogy ne fogalmazzak már csúnyán". Jóban voltunk korábban.

Egy másik csoporttársam aki munkát ígért nekem, ezzel jött be suliba: "Emlékszel a helyre, ahová a héten mentél volna második interjúra, és beígérték neked a helyet? Pont ma vettek fel egy új csajt, nincs több hely"

De arról még tájékoztatott, egyszer úgyis meg fog dugni.

Hogy szorulhat emberekbe ennyin gonoszság?

2015. febr. 10. 18:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
jaj, dehogy, egyik se
2015. febr. 10. 19:10
 12/17 anonim válasza:
akkor meg keres olyan barátokat akik megbecsülnek téged.
2015. febr. 10. 19:12
 13/17 anonim ***** válasza:
:(((((((((((
 14/17 anonim ***** válasza:
Most ez valami szopatás, hogy melyik felhasználó nyalná ki egy szerencsétlen kérdező seggét? K#rvára elegem van már ezekből a GYK-s "tesztekből".
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez nem teszt, ez igaz
2015. febr. 10. 19:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Itt valami pedig tényleg nincs rendben. Ilyen tapló emberek nincsenek, pláne "barátok", és végképp nem ilyen sorozatban egymás után.
2015. febr. 10. 19:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Pedig vannak. A titok, hogy legyél kedves velük.
2015. febr. 10. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!