Lányok! Nektek milyen srácok jönnek be? Am én 16/F
Figyelt kérdés
Előre köszi a válaszokat.:)
És légyszi kort is írjatok.:)
2015. febr. 10. 13:54
1/1 Muki1999 válasza:
Hali :) Legyen humoros (ez szinte a legfontosabb). Az erő nem lényeg de nem árt ha van. Legyen megértő és viselje el a hülyeségeimet is. Merjen felvállalni. Kicsit fiús vagyok szóval szeressen hülyülni, verekedni(nem komolyan). Merjen velem vitatkozni. Viselje el ha törékenyebb vagyok mint álltalában. Merje kimutatni amit érez. Ne mindig csak a szex járjon a fejébe. Ha kell várjon rám. Szem, haj szín mindegy. Szeressen beszélgetni. Minimálisan legyen kultúrlény. Szeresse a zenét. És lehessen vele TÁNCOLNI;) ééés nagyjából ennyi. Ime az én "álompasim". N. 15/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!