Miből tudom meg, hogy kér erőlködni egy lánynál, mert úgysem lesz belőle semmi?
A legjobb különböző cselekvésekkel kideríteni. Mondok példákat:
1. Odamész hozzá, beszélgetsz vele.
Nagy, érdeklődő szemeket vág. Részletekben gazdag válaszokat ad, izgatottnak, idegesnek, jókedvűnek, félénknek tűnik: Tetszel neki.
Látványosan nem érdeklődik, röviden válaszol, nem néz rád, látszik hogy unja magát és elmenne: Nem tetszel neki.
2. Elkéred a telefonszámát hogy találkozhassatok később.
Megadja: Tetszel neki.
Nem adja meg: Nem tetszel neki.
3. Randira hívod.
Eljön randizni: Tetszel neki.
Nem jön el randizni: Nem tetszel neki.
4. Valamikor a randik során megpróbálod megcsókolni (első-második randin).
Hagyja a csókot: Tetszel neki.
Nem hagyja a csókot: Nem tetszel neki.
#3-asnak írom, hogy a telefonszámos nem nyert...
Én már nem is egy lánnyal jártam úgy, hogy megadta a számát, de utána nem vette fel vagy kinyomta. Semmit nem jelent a telefonszámcsere. :(
5:
Igen, ezt mondom hogy ezért kell tovább nyomni a dolgokat, ameddig csak lehet. Végül úgy is csak akkor tudod meg legigazabban, hogy kedvel-e egy lány, amikor éppen lehúzod a bugyiját. Ha megvan a telefonszáma, akkor elhívod randira. Aztán a randin megcsókolod, stb-stb
De ha megadja a számát, már esélyesebben kedvel (legalább van rá esély), mintha nem adja meg, nem igaz? Ugyanez igaz a többire is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!