Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miből tudom meg, hogy kér...

Miből tudom meg, hogy kér erőlködni egy lánynál, mert úgysem lesz belőle semmi?

Figyelt kérdés
Ha vele vagyok milyen kommunikációs jelekből mimika, beszéd testtartás lehet erre következtetni?

2015. febr. 9. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszavas válaszok. Mindenre azt írja hogy "értem" vagy "hát jó". Nem érdeklődik felőled, nem ír magától rád, mindig te írsz neki... stb.
2015. febr. 9. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen kb amit az első mondott, nyugodj meg ha érdekled nem kéne 100 évet várni hogy ezt érezd,,
2015. febr. 9. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:

A legjobb különböző cselekvésekkel kideríteni. Mondok példákat:

1. Odamész hozzá, beszélgetsz vele.

Nagy, érdeklődő szemeket vág. Részletekben gazdag válaszokat ad, izgatottnak, idegesnek, jókedvűnek, félénknek tűnik: Tetszel neki.

Látványosan nem érdeklődik, röviden válaszol, nem néz rád, látszik hogy unja magát és elmenne: Nem tetszel neki.

2. Elkéred a telefonszámát hogy találkozhassatok később.

Megadja: Tetszel neki.

Nem adja meg: Nem tetszel neki.

3. Randira hívod.

Eljön randizni: Tetszel neki.

Nem jön el randizni: Nem tetszel neki.

4. Valamikor a randik során megpróbálod megcsókolni (első-második randin).

Hagyja a csókot: Tetszel neki.

Nem hagyja a csókot: Nem tetszel neki.

2015. febr. 9. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ilyen egyszerű, ha ilyen fix szempontok léteznének sose jönnél össze senkivel mer valami sose fog stimmelni, rengeteg oka lehet a dolgoknak, sose tudhatod kinél mit vegyél jelnek vagy sem ezért ezeken nemkell rágódni, egyszerüen haladsz a dolgokkal, elhívod találkára, megkérdezed akarna e többet, néhány lánynál egy életen át vacakolhatsz, nem azért mert nem érdekled egyszerüen ilyen hülye néhány, volt dolgom nem 1-el és ők szimplán "nem értek rá semmire", a normális lányok akik 18 fölöttiek már szinte megszerezhetetlenek, mert elvannak magukba sose fognak rád érni.
2015. febr. 9. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:

#3-asnak írom, hogy a telefonszámos nem nyert...

Én már nem is egy lánnyal jártam úgy, hogy megadta a számát, de utána nem vette fel vagy kinyomta. Semmit nem jelent a telefonszámcsere. :(

2015. febr. 10. 00:22
 6/6 anonim ***** válasza:

5:

Igen, ezt mondom hogy ezért kell tovább nyomni a dolgokat, ameddig csak lehet. Végül úgy is csak akkor tudod meg legigazabban, hogy kedvel-e egy lány, amikor éppen lehúzod a bugyiját. Ha megvan a telefonszáma, akkor elhívod randira. Aztán a randin megcsókolod, stb-stb

De ha megadja a számát, már esélyesebben kedvel (legalább van rá esély), mintha nem adja meg, nem igaz? Ugyanez igaz a többire is.

2015. febr. 10. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!