Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet esélyem ennél a lánynál?

Lehet esélyem ennél a lánynál?

Figyelt kérdés

Elsősorban lányok válaszát várom.

Egy kolléganőmről van szó. Igazából nem egy helyiségben dolgozunk a cégen belül, így viszonylag ritkán találkozok vele. Általában csak úgy tudok vele beszélgetni, hogy közben sürög-forog. Egyszer sikerült a folyosón beszélni vele. Közben azt csinálta, hogy a két lábát keresztbe tette, úgyhogy a lábfeje közelebb került így hozzám.

Amennyire tudom, ez az érdeklődés jele.

Viszont azóta nem tudtunk így beszélgetni, és azóta volt már kedves és kifejezetten barátságtalan is.

Na és itt van még egy srác, akivel egy helyiségben dolgoznak. A múltkor láttam, hogy őfelé is leadta ezeket a jeleket, amelyekről írtam. Igaz, hogy nem beszélgetés közben.

Köszönöm előre is az építő jellegű válaszokat.

2015. febr. 4. 10:58
 1/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a keresztbe tett láb vagy kar inkább elzárkózást jelent. Főleg, hogy néha barátságtalan is veled. Ebből úgy gondolom, hogy még ha kedvel is téged, nem akar túl közel engedni magához, ennek is több oka lehet. Óvatos, talán érte valami sérelem, ezért felhúzott egy falat. A másik, hogy nem tetszel neki, esetleg, mint kolléga kedvel.
2015. febr. 4. 11:17
 2/8 A kérdező kommentje:

Igazából olyankor volt néha barátságtalan, amikor dolga volt.

De a múltkor sikerült megnevettetni. :).

2015. febr. 4. 11:24
 3/8 anonim válasza:

Ha így volt, akkor biztos nyomás van rajta, meg akar felelni nyilván a felettesének, igyekszik a munkáját tökéletesen elvégezni, siet, ezért nem fér bele neki, hogy beszélgessen. Sokszor ezért távolságtartó, hogy ne menj oda hozzá és feltartsd. :) Gondolom azt azért tudod, van-e párja. Mert ha van, akkor az más tészta. De ha nincs, akkor az lehet a helyzet, amit fent leírtam.

Szünetben hívd meg egy kávéra, vagy akár munka után. Kicsit ellazul legalább és közelebb is kerültök egymáshoz barátilag. Abból meg bármi lehet. ;)

2015. febr. 4. 11:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom, hogy van-e neki párja :). A múltkor azt mondta, hogy elvan egyedül (pár hónapja volt), de nem nekem mondta, hanem egy idősebb kolléga poénkodott azzal, hogy a csaj állandóan érdeklődik utánam :).

Ha meghívom munka utánra úgyis kiderül minden gondolom.

2015. febr. 4. 11:48
 5/8 anonim válasza:
Azt tippelem, hogy valami nagy csalódása lehetett. Ezért óvatosan közelíts hozzá. Ha nemet mond, akkor se ess kétségbe, legyél hozzá akkor is kedves, érdeklődő. Próbáld meg, semmit nem veszíthetsz. Nehogy azon kapd magad később, hogy lecsapják a kezedről. :)
2015. febr. 4. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Beleesel abba a hibába, hogy a testbeszédet úgy kezeled, mintha az teljesen egyértelmű üzenetekből állna. A testbeszéd több dologból tevődik össze, melyek együttes vizsgálata talán hordozhat némi jelentést. De attól még, hogy valaki megigazítja a haját beszélgetés közben, feléd áll a lábfeje, stb, ezek nem ilyen 100%-ban egyféleképp értelmezhető dolgok. Próbálj finoman közeledni felé! Keresd az alkalmat, hogy beszélgethessetek. Hidd el, észre fogja venni rajtad a dolgot. Ha pedig érdekled, akkor vagy jelzi majd ezt feléd, vagy feljön ide gyakorira tanácsot kérni. :) Majd figyeld itt a kérdéseket!
2015. febr. 4. 12:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem sokat tudok vele beszélni, mert nem egy helyen vagyunk a cégen belül. A múltkor úgy jött ki, hogy egyedül dolgozott egész nap, én meg lementem hozzá beszélni, közben persze ott szorgoskodott. :). Még először kérdezte, hogy nekem nincs-e dolgom. Mondtam, hogy nem. Aztán meg kitalált valamit, hogy miért menjek. Megmagyaráztam a bizonyítványom, hogy azt én miért nem, erre ő meg hogy az előző munkahelyén hogy csinálták. Végül már kérdezett valamit velem kapcsolatban, meg beszélgettünk így sürgés-forgás közben.

Nem egy nagy sztori, a kérdés igazából az, hogy nem voltam-e tolakodó. Gondolom, azt eléggé egyértelműen lehetett volna látni. Csakhogy ugyebár nem akartam engedelmeskedni sem, ha már egyszer odamentem. :D.

Amúgy nem hiszem, hogy fent van gyakorin. Facebook-on sincs fent.

2015. febr. 4. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak poén volt. :)

Viszont az alapján, hogy megpróbált lepattintani, én nme nagyon tartom valószínűnek, hogy érdeklődne irántad. Nem azt mondom, hogy add fel, de szerintem keress valami könnyebben megközelíthető nőt.

2015. febr. 4. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!