Mi kell a nőknek pontosan?
Miért van az hogy ha egy nő nem tudja hogy van pénzed szóba se áll veled?
Külföldön élek nagyon jól keresek. De mindenféle képen magyar barátnőt szeretnék. Fent vagyok egy társkeresőn ahol ha kiírom a keresetem akkor mindenki válaszol illetve ír meg kedvel. Ha nincs kint akkor senki le se szar. Bakker ha pl 100ezret keresnék már ember számba se vennének a nők.
Mi a fene van ebben a ratymaty világban. Bárcsak én is középkorba születtem volna ahol egy szerenáddal meglehetett hódítani egy nő kegyeit. És hozzáteszem nincs nagy elvárásom.
Erre most it írjak? Sajnos ilyenek a nők többsége...
Persze kivétel van,nekik tisztelet jár!
Azzal magyarázzák a dolgot (már aki elismeri) hogy a biztonságot keresik... Ez hülyeség. Sajnos az az igazság hogy a nők anyagiasak,és ha nincs meg a biztos háttered,nem tudsz valamit felmutatni akkor nem kellessz... Egyértelmű hogy a gazdag,autóval és házzal rendelkező pasik hamarabb 'kelnek el'. Nekem erre egy taktikám van: Csak gazdag nőkkel állok szóba. Mivel énis a tehetősebbek közé tartozom, énis a tehetősebb nők táborát keresem,így legalább biztosan tudni fogom hogy nem a pénzemet szereti,hiszen abból neki is van elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!