Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kell csókolózni?

Hogyan kell csókolózni?

Figyelt kérdés
Tegnap összejöttünk azzal akit már régóta szeretek és ő is de az a gáz, hogy még egyikünk se csókolózott és én se tudok és ő se. De ő nem is mer szerintem lekapni mert fél hogy elcseszi.. 15/L

2015. febr. 8. 19:42
 1/10 anonim válasza:
az jön magától, ne félj :)
2015. febr. 8. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
13%

#1 mindig ezt mondják... én is elhittem, aztán a végén sáros alsónadrágban futhatsz a busz után külterületen. ;)

görcsölj csak rá, jobb félni mint megijedni.

2015. febr. 8. 19:44
 3/10 anonim válasza:
100%
A csókolózást nem lehet megtanulni :) ... Elkezded puszilgatni a száját,és egyszerűen azt veszed észre h ez már csók :) Úgyis rá fogtok érezni hogy hogyan esik jól és akkor nem kell parázni ilyesmin :) Mellesleg senki sem úgy született meg h profin tud csókolózni,szép lassan gyakorlat teszi a mestert és belejöttök :) Lényeg hogy érzékien,finoman kel egymásnak esni :) Sok sikert! :P
2015. febr. 8. 19:48
 4/10 A kérdező kommentje:
most féljek vagy ne a #2 összezavart :@
2015. febr. 8. 19:50
 5/10 anonim válasza:

Ne gorcsolj at elozo valoszinu egy dinoval csókolózott.

ezt nem lehet leirni.

sajat szemszögemből leirom.

a fiú elkezd hozzad közeledni es aztán az elején kb csak van egy szájra puszi de aztán nem tavolodtok el egymástól hanem elkezdődik a csók. Valoszinu nem nyelves lesz vagy ha o ugy csinalja akkor neked nem muszály. (nyelv nelkul sokkal könnyebb)

de nem kell gorcsolni. Amugy meg te is siman adhatsz egy szájra puszit es aztán a fiúnak megjön a bátorsága es lesmarol. Amuyg tenyleg jon magától ez benne van az osztoneidben is. Ezt nem kell tanulni. Van olyan aki elsőre baromi jol smárol. De valaki meg a 90. Csók utan os nyálasan es benan csinalja.

14\l

ugyik lesztek! 😊

2015. febr. 8. 19:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyaltál már tisztára félig üres joghurtos poharat? :D Na úgy ne csináld, innentől mindegy nem lehet elrontani
2015. febr. 8. 19:53
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :D kedden meglesz szerintem mert akkor találkozunk
2015. febr. 8. 20:06
 8/10 A kérdező kommentje:
sziasztok!! :DD ma megvolt a csók és könnyű volt. nem volt semmi nehéz benne tényleg nem tudom miért idegeskedtem :D
2015. febr. 9. 15:00
 9/10 anonim válasza:
Na Ugye mondtam(uk)
2015. febr. 9. 15:12
 10/10 A kérdező kommentje:
:33
2015. febr. 9. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!