Milyen az a nézés? Az a "kezdek beléd zúgni" nézés a fiúknál? Tudom, sokan kérdezték már, de csak nem tudja egy fiú annyira elnyomni, véka alá rejteni, titkolni azt, hogy beleesett egy lányba, nemde? Teljesen nem lehet, ugye?
Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 19:06
11/42 A kérdező kommentje:
na értem. ez jellemző rá. hogy elfordul, nem néz sokáig a szemembe. Én meg simán tartom as szemkontaktus. De van, hogy azért közeledik, nagyon közel áll hozzám, ha én megyek közel hozzá sem húzódik el.
2015. febr. 8. 19:27
12/42 anonim válasza:
Ha eddig is dumálgattatok, akkor észre fogod venni. Mondjuk, ha eddig cukkolt valamivel utána nem fog, mert nem akar megbántani. Boldogabb lesz a társaságodban. Megérinteni is másképp fog, visszafogottabban. Kb. ennyi amennyi eszembe jut így hirtelen. A lényeg, hogy észreveszed anélkül, hogy mondaná.
13/42 anonim válasza:
Közeledtél hozzá? és hogy reagált?
14/42 A kérdező kommentje:
Imádott egy darababig cukkolni... még most is szokott, de nem annyira. Meg is érintett jó párszor.
Közeledtem, én is megérintettem meg mellé álltam. Nem húzódik el, vagy ilyesmi. De ha valakivel szimplán jóban vagyok sem húzódom el...
2015. febr. 8. 19:34
15/42 anonim válasza:
de ha félénk ,akkor hogy érhetett hozzád:D a félénk emberek ezt nem merik megtenni
16/42 A kérdező kommentje:
Önbizalom hiányos fiú...
Pl. hideg volt és megfogta a kezemet azzal: "nézd hogy megfagytam" :D Akkor adott valamit és úgy adta a kezembe, hogy megfogta közben a kezemet és egy ideig fogta is a kezemet. Aztán mondta valamit rosszul, erre végigsimogatta a karomat ezzel a szöveggel "jól van, megesik, benézted" :D
2015. febr. 8. 19:42
17/42 anonim válasza:
Jó duma volt ,de nálam biztos nem jött volna be :)
18/42 A kérdező kommentje:
Milyen duma? Nagyon sokan ezt csinálják. legalábbis velem igen. Logikus, hogy okkal 'tapiz'. :D
2015. febr. 8. 19:47
19/42 anonim válasza:
De ha azt mondtad hogy ezek rá vallanak" nem mert rád nézni és feszült a közeledben" akkor ezt nagyon de nagyon nehezen tudom elhinni,hogy (megsimogatta a kezedet ezt azért mondom mert én magam is zárkozott vagyok ha tetszik valaki ,és nem merném simogatni a kezét
20/42 A kérdező kommentje:
Néha összeszedi magát. Kis 'sunyi'. Látni a testtartásán is, hogy zavart, feszült, de mivel ismerjük egymást, sokszor dumáltunk, gondolom oldódott picit. Egyszer macsó, máskor kisfiú...
2015. febr. 8. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!