Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért utasítják el sokan a...

Miért utasítják el sokan a neten ismerőssel történő találkozást?

Figyelt kérdés
Szerintem ugyanakkora esély van az esetleges atrocitásra, mint egy átlagos hétköznapon, az utcán sétálva...
2015. jan. 25. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:

ez növeli az atrocitások történésének esélyét :D az utcán mindenképp sétálni fog az ember :D

de egyébként ha ennyire nem akar valaki találkozni, az inkább azért van, mert unaloműzésre jó vagy, de csak pont ennyire.

2015. jan. 25. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, talán félnek, hogy csalódást okoznak a másiknak, vagy hogy a másik nem olyan lesz, mint amilyennek gondolják stb. Sokszor áll önbizalomhiány a háttérben, ahogy észrevettem, és semmi nem jó nekik, ha nem keresi őket senki, az a baj, ha valaki elhívja őket találkozni, az a baj. A másik dolog meg az, hogy néha elképesztően idióta kifogásokat tudnak kitalálni, hogy miért nem akarnak találkozni, de azért nyafognak, hogy ők nem kellenek senkinek. Sok ember arra is gyáva, hogy minimális kockázatot vállaljon, és még ha a sült galamb a szájába repülne is, akkor se lenne elég jó neki.
2015. jan. 25. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten a nőket meg tudom érteni, mert sok a beteg ember, de ezt viszonylag egyszerűen meg lehet oldani, nyilvános, forgalmas helyen kell találkozni. Én találkoztam innen egy lánnyal, és nagyon jól sült el a dolog. Úgy néz ki, hogy lesz folytatása.

Szóval én csak biztatni tudom a GYK-sokat, ha valaki szimpatikusnak tűnik, ne féljetek találkozni, de legalább az első pár alkalommal forgalmas helyen legyetek. Illetve azért ne két privát után fussatok össze. Mi két hónapot leveleztünk előtte, igaz az már talán kicsit túlzás is.

2015. jan. 25. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy forgalmas helyen van a találka, nappal, akkor egyáltalán nem veszélyes a dolog. Én is neten ismertem meg a barátomat(még csak nem is társkeresőn vagy facebookon hanem egy teljesen anonim oldalon, szóval egy fényképet sem láttam róla mielőtt találkoztunk). Szóval ha ezt hozza fel, akkor csak kifogás.
2015. jan. 25. 23:47
 5/6 anonim válasza:

Lusták, és nincs önbizalmuk. Félnek, de nem attól, hogy valami baj lenne, hem attól, hogy mi van ha nem jó, ciki, ha csúnya...

Esélyt se adnak, hogy lehet a tutti lenne.

Neten az a gáz, hogy nincs kémia alapon döntés, egy illüzió alakul ki minél hosszabb a chatelés, és ha esetleg szembesulnek azért jön a csalódás, mert kialakítottak fejukben egy nem létező képet....

Nem az atrocitás a gond, forgalmas helyen, akár azt is meg lehet beszélni, hogy első talikor egy barátnő (titokban,távolban) elkíséri, beül ugyanoda egy távolabbi asztalhoz.

2015. jan. 27. 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:

kémia=kisugárzás=kinézet

ez csak pontosítás, mindenben igazad van

2015. febr. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!