Miért utasítják el sokan a neten ismerőssel történő találkozást?
ez növeli az atrocitások történésének esélyét :D az utcán mindenképp sétálni fog az ember :D
de egyébként ha ennyire nem akar valaki találkozni, az inkább azért van, mert unaloműzésre jó vagy, de csak pont ennyire.
Valamilyen szinten a nőket meg tudom érteni, mert sok a beteg ember, de ezt viszonylag egyszerűen meg lehet oldani, nyilvános, forgalmas helyen kell találkozni. Én találkoztam innen egy lánnyal, és nagyon jól sült el a dolog. Úgy néz ki, hogy lesz folytatása.
Szóval én csak biztatni tudom a GYK-sokat, ha valaki szimpatikusnak tűnik, ne féljetek találkozni, de legalább az első pár alkalommal forgalmas helyen legyetek. Illetve azért ne két privát után fussatok össze. Mi két hónapot leveleztünk előtte, igaz az már talán kicsit túlzás is.
Lusták, és nincs önbizalmuk. Félnek, de nem attól, hogy valami baj lenne, hem attól, hogy mi van ha nem jó, ciki, ha csúnya...
Esélyt se adnak, hogy lehet a tutti lenne.
Neten az a gáz, hogy nincs kémia alapon döntés, egy illüzió alakul ki minél hosszabb a chatelés, és ha esetleg szembesulnek azért jön a csalódás, mert kialakítottak fejukben egy nem létező képet....
Nem az atrocitás a gond, forgalmas helyen, akár azt is meg lehet beszélni, hogy első talikor egy barátnő (titokban,távolban) elkíséri, beül ugyanoda egy távolabbi asztalhoz.
kémia=kisugárzás=kinézet
ez csak pontosítás, mindenben igazad van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!