Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány akivel nagyon jó...

Van egy lány akivel nagyon jó barátok vagyunk, és negyon teteszik, csak nem gondol rám úgy, csak barátnak vél, nem lehet valamivel ilyen gondolatokat ébreszteni benne?

Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel a válasz.
2015. febr. 8. 18:48
 2/3 anonim válasza:
Sokan annak a hívei, hogy nem létezik fiú-lány barátság. Ezt alapon véva ha nagyon jó barátok vagytok lehet, hogy ő is szeret. Szerintem (ez az én véleményen) lehet, hogy el kéne neki mondanod. Ha érez irántad valamit akkor azt valószínűleg megis mondja. Ha nem akkor sincs baj, mert ha egy olyan lányról van szó aki együttérző és kedves biztos megérti majd. Ha nem akarod elmondani akkor maradj vele kedves és nagyon fontos, hogy légy önmagad. Ha úgy nem tetszel neki ahogy vagy akkor máshogy se tetszél. Ez ilyen egyszerű.
2015. febr. 21. 12:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :D igyekszem
2015. febr. 21. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!