Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy rendszerese...

Miért van az, hogy rendszeresen így járok a lányokkal?

Figyelt kérdés
Kinézek egy csajt, elkezdünk üzengetni, találkozom vele, aztán az egész ellaposodik. Végül már csak én akarom felvenni vele a kapcsolatot. Olyan, mintha egyszerűen nem érdekelném őket. Vicces vagyok, jó fej vagyok, értelmes vagyok, csak valahogy nem bírom őket "bevonni a hálómba". Onnantól szerintem simán menne, csak az a kezdeti lépés, ami az ismerkedéstől a csókig vezet, azon nem sikerül végigmenni soha. Pár lányról tudok, akiknek bizonyítottam tetszettem, de nekem meg ők nem. 175 centi és 63 kg körül vagyok. Mindenki azt mondja rám, hogy jóképű vagyok. Mi velem a gond? Miért nem kapok esélyeket az élettől?
2015. febr. 8. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Mert mindegyik csaj azt várja, hogy elkápráztasd, egész nap szórakoztasd, de ők egy fikarcnyit nem tesznek bele az ismerkedésbe.
2015. febr. 8. 17:51
 2/8 anonim válasza:
Az hogy ne tökölj, legyél határozott és ne "b*zimókus", ha megmutatod hogy tudod mit akarsz és megcsókolod időben akkor kész lesz a gyönyörtől.
2015. febr. 8. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehetsz vicces és jófej, ha nekik magasabb az ingerküszöbük és a személyes találkozó esetén kicsit többre vágynak. Valószínűleg a humort, kedvességet és részint a komolyságot is már megkapták a csetelések alatt, élőben már valami komolyabb kiállásra vágytak. Csak ezt tudom elképzelni. Amúgy meg legyél kitartó és vegyed úgy, hogy akivel nem sikerült úgy, hogy magadat adtad és nem játszottad túl a szerepedet, az bizony nem is érdemelt meg téged.
2015. febr. 8. 17:53
 4/8 A kérdező kommentje:

"Az hogy ne tökölj, legyél határozott és ne "b*zimókus", ha megmutatod hogy tudod mit akarsz és megcsókolod időben akkor kész lesz a gyönyörtől."

B*meg, alig több mint egy hete ismerem a csajt és elmentünk együtt buliba, de felszívódott. Így hogyan csókoljam meg? Miután megismertem, másnap ráírtam, aztán találkoztunk, elvittem egy kávéra, aztán mentünk bulizni. A buliig tök rendes volt, érdeklődő, kifejezetten úgy éreztem, bejövök neki. Ott meg a barátnőjével aztán egy pillanat alatt eltűnt, azóta meg nem is írt. Én megcsókolnám, de ahhoz is kéne esély... A többi csajjal hasonló. Van, akivel már egy csomó ideje találkozgatok, ő is ott volt azon a bulin, de ha elkezdtem simizni, mindig finoman hárított. A visszajelzések alapján úgy érzem magam, mintha leprás lennék, csak nem látnám magamon. Nem értem egyszerűen, mi a baj.

2015. febr. 8. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:

"Pár lányról tudok, akiknek bizonyítottam tetszettem, de nekem meg ők nem. "

meg is van a gond

2015. febr. 8. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Valami jobb helyre vidd mint egy vacak buliba.
2015. febr. 8. 18:00
 7/8 anonim válasza:
Talán a személyiséged nem tetszik nekik..bár elég nehéz ennyi információból megmondani 17l
2015. febr. 8. 18:01
 8/8 A kérdező kommentje:

"Valami jobb helyre vidd mint egy vacak buliba."

Az ő ötlete volt az egész, gyakorlatilag csak a csaj miatt mentem. Elhiheted, hogy amúgy annyi kedvem volt hozzá, mint a foghúzáshoz. Nem vagyok egy buliba járogató típus.

2015. febr. 8. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!