Miért van az, hogy rendszeresen így járok a lányokkal?
"Az hogy ne tökölj, legyél határozott és ne "b*zimókus", ha megmutatod hogy tudod mit akarsz és megcsókolod időben akkor kész lesz a gyönyörtől."
B*meg, alig több mint egy hete ismerem a csajt és elmentünk együtt buliba, de felszívódott. Így hogyan csókoljam meg? Miután megismertem, másnap ráírtam, aztán találkoztunk, elvittem egy kávéra, aztán mentünk bulizni. A buliig tök rendes volt, érdeklődő, kifejezetten úgy éreztem, bejövök neki. Ott meg a barátnőjével aztán egy pillanat alatt eltűnt, azóta meg nem is írt. Én megcsókolnám, de ahhoz is kéne esély... A többi csajjal hasonló. Van, akivel már egy csomó ideje találkozgatok, ő is ott volt azon a bulin, de ha elkezdtem simizni, mindig finoman hárított. A visszajelzések alapján úgy érzem magam, mintha leprás lennék, csak nem látnám magamon. Nem értem egyszerűen, mi a baj.
"Pár lányról tudok, akiknek bizonyítottam tetszettem, de nekem meg ők nem. "
meg is van a gond
"Valami jobb helyre vidd mint egy vacak buliba."
Az ő ötlete volt az egész, gyakorlatilag csak a csaj miatt mentem. Elhiheted, hogy amúgy annyi kedvem volt hozzá, mint a foghúzáshoz. Nem vagyok egy buliba járogató típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!