Egy lógó mellű lánynak lehet esélye párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Ha adott egy nagyon szép arcú, elfogadható alakú (vékony de formás), jó kisugárzású és személyiségű lány, akivel az a komoly hiba, hogy enyhén lógnak a mellei, lehet esélye párkapcsolatra?
Ha ruhában és melltartóban szép, nem is mondaná az ember, meztelen meg olyan csúnya, mint ez:
2015. febr. 7. 17:34
11/22 anonim válasza:
Fogd fel úgy,hogy tegye össze a két kezét a pasi hogy egyáltalán megfoghat egy mellet.
12/22 Karesz6969 válasza:
A kérdező csak pozitív megerősítésre vágyott...ezért is írta sarkítva hogy "olyan csúnya, mint ez"
13/22 anonim válasza:
ezek nem csúnya mellek :D kérünk képet tiedről :D
14/22 anonim válasza:
Na ez egy tipikus "te most panaszkodsz vagy dicsekszel?" eset :)
15/22 A kérdező kommentje:
Ha ilyen, azzal nincs mit dicsekedni, utolsó
2015. febr. 7. 17:44
16/22 anonim válasza:
de kérdező értsd meg hogy amit linkeltél azok jó mellek! Lássuk a tiedet..
17/22 anonim válasza:
Én nem tartom vonzónak, ha fiatalon így lóg, akkor később még jobban meg fog ereszkedni, plusz a parizerek se jönnek be. A gyakoris fiúk meg még a tehén tőgyére is azt mondják, hogy jó, nekik, mindegy, csak csöcs legyen, ha már élőben nem láthatnak jó itt is nekik.
18/22 anonim válasza:
Nagyon szép cicik, nem értem mi bajod van ezekkel...
19/22 anonim válasza:
17
Szerintem te eléggé rosszul ítéled meg a helyzetet. Minden nőnek megfog ereszkedni a melle egy bizonyos kor után. Terhesség szoptatás stb... Ez inkább egy irigykedő válasznak tűnt a részedről.
20/22 anonim válasza:
Kb. tizedszer teszed fel ezt a kérdést pár napon belül. Neked nem azért nincs párkapcsolatod, mert lógnak kicsit a melleid, hanem mert valami be van kattanva nálad, és nem vagy százas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!