Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek bejövök neki vagy...

Szerintetek bejövök neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nekem nagyon bejön... Mar találkoztunk is egyszer es akkor azt mondta hogy bejövök neki aztán este meg az uszodába összetalálkoztam vele es akkor meg rámmosolygott... de mikor megkérdeztem hogy szeretne e járni velem akkor meg azt mondta h nem. A barátnőm megkérdezte tole masnap hogy szeret e engem de azt irta neki hogy már nem :( pedig minden nap beszélünk...meg a számát is megadta...most akkor bejovok neki vagy nem? :(
2015. febr. 7. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
figyelj lehet csak megszégyelte magát,szerintem ne add fel
2015. febr. 7. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:

de ismerős ez a sztori:DD

nem vagy te véletlenül szombathelyi?

2015. febr. 7. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
A második sztem telibe talált.. BOMMM!!
2015. febr. 7. 16:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Okess 😊 rendben nem adom fel!! nem, nem vagyok szombathelyi xd
2015. febr. 7. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Hmm.. az hogy egy csaj megkérdezi egy fiútól hogy akar e vele járni az már önmagában nem minden napos jelenség.

Elképzelhető hogy nagyon félénk. De ezt kitudod deríteni abból h mer e a szemedbe nézni , illetve h elvörösödik e ha rámosolyogsz.

Másik lehetőség, hogy csak szimplán kedves veled, de nem tetszel neki, csak nem akar megbántani!

Minden esetre 3. személyt ne vonj bele ilyenekbe, azt a fiúk se a lányok se szertik.

18/f

2015. febr. 7. 16:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Okes! :) koszonom a válaszokat!
2015. febr. 7. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!