Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi az, hogy a külső nem számít?

Mi az, hogy a külső nem számít?

Figyelt kérdés

Miért mondják egyre többen, hogy komoly kapcsolatra csak a belső számít?

Szerintem igen is 40-60% arányban számít a kettő.

Én személy szerint olyan apróságoktól, mint magasság (ha velem egyforma magas, már jó), szemszín, hajszín, testalkat, el tudok tekinteni, ha a személyisége tökéletes, de azért kell, hogy valami tetsszen benne.

Egyeseket komolyan annyira nem érdekel a külső, hogy teljesen mindegy, hogy néz ki, csak legyen valaki?

Nem ez a nagyobb felszínesség?

L

2015. febr. 7. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Majd ha egyszer igazán szerelmes leszel valakibe, megérted, hogy valójában miért nem számít a külső.
2015. febr. 7. 15:15
 2/9 opened paradise ***** válasza:
Nem hiszem,hogy mindenki úgy is cselekedne,ahogy leírta.
 3/9 anonim ***** válasza:
ezt úgyértik hogy két csoport van akit nőszámba se vesznek olyan mintha nem is léteznének és a maradék többi közül aki megüti a szintet azok közül már nem számít hogy milyen a külső ha meg van az összhang
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Tényleg vannak sajnos ilyenek és ez a partnerüknek is gáz, minek akarna valaki olyannal lenni akinek nem is tetszik?

Mindkettő fontos szinte 100%-ban, legyen jó érzés ránézni a másikra és legyen jó társaság is.

2015. febr. 7. 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Dehogynem!

Ez már egy agyonrágott téma amúgy....

Dehát...biztos van akiknek kevésbé számít.

De egy vonzódásnak részemről és szerintem sokak részéről is lennie kell. Alapból oda sem megyek egy olyan lányhoz aki nem tetszik. Hogy most nekem mi tetszik vagy neki vagy a másvalakinek az lényegtelen.

De értelem szerűen az életben a külsőt látod előbb és abból szűröd le hogy odamész e hozzá. Aztán kiderül, hogy olyan megnyerő e a belsője mint a külseje.

29/f

2015. febr. 7. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
60%

Hát........

[link]

2015. febr. 7. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:
A külső számít. Aki azt mondja nem, az hazudik. :)
2015. febr. 7. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is számít a külső.

Ha valaki nem tetszik külsőre, akkor lehet akármilyen belsőleg, nem tudok hozzá vonzódni és nem lesz meg az intimitás, ami számomra igen is fontos egy kapcsolatban.

Persze, számít a belső, nagyon is, de a külső is!

2015. febr. 7. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Természetesen számít a külső, de hiába néz ki valaki jól ha sík hülye. Szerintem a külső nem döntő tényező.
2015. febr. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!