Mi az, hogy a külső nem számít?
Miért mondják egyre többen, hogy komoly kapcsolatra csak a belső számít?
Szerintem igen is 40-60% arányban számít a kettő.
Én személy szerint olyan apróságoktól, mint magasság (ha velem egyforma magas, már jó), szemszín, hajszín, testalkat, el tudok tekinteni, ha a személyisége tökéletes, de azért kell, hogy valami tetsszen benne.
Egyeseket komolyan annyira nem érdekel a külső, hogy teljesen mindegy, hogy néz ki, csak legyen valaki?
Nem ez a nagyobb felszínesség?
L
Tényleg vannak sajnos ilyenek és ez a partnerüknek is gáz, minek akarna valaki olyannal lenni akinek nem is tetszik?
Mindkettő fontos szinte 100%-ban, legyen jó érzés ránézni a másikra és legyen jó társaság is.
Dehogynem!
Ez már egy agyonrágott téma amúgy....
Dehát...biztos van akiknek kevésbé számít.
De egy vonzódásnak részemről és szerintem sokak részéről is lennie kell. Alapból oda sem megyek egy olyan lányhoz aki nem tetszik. Hogy most nekem mi tetszik vagy neki vagy a másvalakinek az lényegtelen.
De értelem szerűen az életben a külsőt látod előbb és abból szűröd le hogy odamész e hozzá. Aztán kiderül, hogy olyan megnyerő e a belsője mint a külseje.
29/f
Szerintem is számít a külső.
Ha valaki nem tetszik külsőre, akkor lehet akármilyen belsőleg, nem tudok hozzá vonzódni és nem lesz meg az intimitás, ami számomra igen is fontos egy kapcsolatban.
Persze, számít a belső, nagyon is, de a külső is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!