Nőknél mennyire számít a férfi külseje? mi a jó külső a szemetekbe? kört is írjatok
Tutira fontos,hiába mondják,hogy csak a belső érték a lényeg,ez a kettő ad egy egészet. :)
Első talin Én mindig spec. a pasi kezét nézem meg először mert az sok mindent elárul róla. Fontos az öltözet is,hiszen,ha elhanyagolt akkor magával sem foglalkozik úgy annyira. Ezen kívül ideálom nincs,ránézek vagy tetszik,vagy nem. Fő a sárm (:
Írok neked kört: O
Ez nem általánosítható.. van olyan külsejű férfi akire azt mondom, hogy wow!! de ez nem számít.. persze kell egy fajta vonzalom, de ezt nem feltétlen a külső alapján alakul ki.. érzés.. bizsergés.. nincs varázs külső.. ami mindig bejön..
kor: 31/N
a külső általánosságban fontos, mindenkinél mindenhogy. Persze nem azt jelenti, hogy otthon vasárnap is tip-top kell kinézni, mert az már enyhén aszság.
De ilyen kérdésen kár is vitázni, persze hogy számít nem véletlen pl hogy a fekete szín karcsúsít stb. Meg pl ha felszállsz pizsamában egy buszra háá, ... igazából kétlem hogy túl sok ember szólna bármit is, de hülyének néznének az biztos., de majd azt mondod csak youtube-ra készítesz videót.
Szóval amúgy nem annyira csak a testi adottságokra kéne koncentrálni, sokat számít a többi, ruházat, ápoltság hablablabla. ez mind fontos. De hát te is látod magad körül az embereket, és gondolom te se csak tip-top hyper kinézetű embereket látsz más emberekkel beszélgetni. na
tényleg utolsó akkor te pl tele vagy pattanással vagy mi, valami egyéb bőrhiba, stb??
mert amúgy azért ha valakinek "normál" [értsd sima bőre ,stb van semmi extra, max attól függ mennyire tartja karban magát] alkata van, az max akkor tud brutálisan szarul kinézni ha tényleg brutálisan szarik magára. Na és igazából ha ez az eset áll fent, akkor most őszintén, a semmirét ne is várjon semmit.
De amúgy is annyi kövér, kopasz [ nem nem a szexi kigyúrt borotvált hajú emberkék] embert látni CSALÁDDAL, barátnővel. Persze ha tele vagy pattanással stb,, akkor lehet hogy ok, de én is kíváncsi lennék.
Amúgy meg szerencse/balszerencse kérdése is, én is azt hittem hogy nem vagyok jó csávó stb. Mert a frizurám csomó ÉVIG nem tetszett, nem is volt túl jó őszintén szólva, azért aztán később csak ráéreztem. De egyszer egy házibulin elkezdett velem dumálni egy csaj [és az értelemszerűen nekem olyan élmény volt hogy füüüüüüüü!!!!] azt attól sokkal jobban éreztem magam, ja 1-2 pozitív élmény kell leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!