Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit akarhat tolem?

Mit akarhat tolem?

Figyelt kérdés

Mit akarhat tolem?!

Eleg zavaros sztori, elore is bocsanat.

Megismertem egy ferfit 1 honapja, csak szexnek indult az egesz, de furcsaltam, hogy 2. alkalommal mar nalam akart aludni.. Bujt, olelgetett, simogatott, csokolgatott. Nem tagadom, hogy jol esett..sot.

Utana nem jelentkezett 4 napig, aztan magahoz hivott de veszekedes lett mert elvette a telefonom es atolvasta, felhivta a legjobb baratomat es megfenyegette! Haza is jottem, masnap persze engem hibaztatott mindenert, miert hagytam ott stb.

Tobbet akarok tole a szexnel, ezt O is tudja, elvileg kapcsolatot szeretne de a viselkedese nem ezt mutatja. Az orromnal fogva vezet, megalazom magam eleg gyakran (az Istenre eskuszom, hogy soha nem tettem ilyet, van tartasom! )de ez a ferfi annyira..ah. Azt hiszi, hogy en mindenkivel osszefekszem (tudja, hogy 1 ferfival voltam rajta kivul..) es vagy veszekszik velem vagy pedig ignoral. 2 hete nem talalkoztunk (a telefonos eset ota) pedig leszervezzuk, de az nap nem ad jelet magarol. Ha nem reagalok addig ir amig nem valaszolok (kapuzarasi panik, nem lesz kivel szorakozzon?) de amugy nem nagyon foglalkozik velem. Most tiltottam, de nem tudom meddig birom ki, hogy ne irjak neki.. Segitsek!!

Mi a teendo?

2015. febr. 6. 23:03
 1/1 CptTomato ***** válasza:

Bocs nem olvastam rendesen végig... de nagyjából az a gondod hogy úgy viselkedik mintha kapcsolatban élnétek pedig csak szexpajtik vagytok.Nem?!(ha nem, downvote és ignoráld a következőket)

Nos tudod a mai divatos kifejezések mint a szexkapcsolat, barát extrákkal mind ugyanaz .... régiessen szerető.

A szeretők nem csak szexpartnerek hanem mindent megadnak amire csak vágyik az ember, kötöttség nélkül.

Ő arra vágyik amiket írtál, és nem hiszem hogy beléd fog szeretni .... vagy nem igazán .. mert megkapja tőled ami amúgy nincs meg az életében (a rend kedvéért: ha van valakije ha nincs, mert ugye szeretőt nem csak kapcsolatban élő emberek tarthatnak).

2015. febr. 6. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!