Van itt olyan akinek van problémája, de senkinek nem tudja elmondani és kétségbe van esve mi lesz az életével?
Figyelt kérdés
Ha van ilyen lány vagy akár fiú az írhat nekem, mert én is ebben a cipőben járok. NEM ISMERKEDNI AKAROK!!! Sokkal inkább egy barátot,akivel megtudom osztani a problémáimat,és akár személyesen is tudunk beszélni (Hajdú - bihar megye) . Még egyszer hangsúlyozom NEM ISMERKEDNI AKAROK!! Csak beszélgetni egy hozzám hasonló emberrel aki mellet nincs senki.2015. febr. 6. 20:21
1/5 anonim válasza:
Ha barátot keresel, de nem ismerkedni akarsz. akkor négy lába van, asztal, de nem szék?
2/5 anonim válasza:
írjál nyugodtan, én szívesen meghallgatlak
5/5 anonim válasza:
Noha messze nem vagyok egyedül, bízvást tudok segíteni. Írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!