Fiúk, férfiak, lányok! Valaki érti, hogy mi járhat a fiú fejében? Miért nem akarja elmondani, hogy mi volt a baja velem, és egyáltalán mi lehetett szerintetek?
Van egy fiú, akivel tavaly 1-2 hónapig kavartunk, össze is jöttünk, de aztán vége lett a kapcsolatnak. Nem tudom, hogy lényeges-e, de kb. azért lett vége, mert én elkezdtem kételkedni, bizonytalankodni, így ő kiábrándult belőlem. Most újévtől kezdve újra elkezdtünk beszélgetni interneten keresztül, nagyon jól elvoltunk, még jobban, mint tavaly, tisztára passzolunk egymához, egyeznek a véleményeink különböző fontosabb dolgokról, világnézeteink, sok közös tulajdonság van bennünk, ugyanazokat a dolgokat szeretjük, jellemre nagyon hasonlóak vagyunk, tényleg megvannak azok a dolgok, amik egy boldog, hosszú kapcsolathoz szükségesek. Erreföl ma este lett volna a találkozó, és hajnalban írt egy üzenetet, hogy őszinte lesz velem, de megismert egy lányt tegnap, és a lány nagyon megérintette, ő maga sem gondolta volna, hogy ilyen intenzív érzéseket fog érezni iránta. És hogy én jobbat érdemlek nála, olyat, aki belém tud szeretni és elkötelezetten mellettem tud maradni, mert neki ez velem nem fog menni. Még írta, hogy nem akar játszani az érzseimmel, meg nem akar két lánnyal egyszerre kavarni, ezért mondja el, és nem volt neki ez könnyű döntés. Kb. ennyi a lényeg.
Szóval ebből persze leszűrtem azt, hogy valami mégsem volt jó köztünk, nem tudtam annyira megfogni, hogy ilyesmi ne történjen meg, hogy ilyen hirtelen ennyire megtetszen neki egy lány, és ezért az egészet eldobja, ami velem volt. Rá is kérdeztem, hogy mi nem tetszett neki bennem, abban, ami köztünk volt, mondja meg, akár a belsőmmel, akár a külsőmmel volt a gond. De sok nyösztetés ellenére sem akarta kibökni, azt mondta, hogy az igazság pár mondatnál sokkal bonyolultabb, és nem akar sem dícsérni, sem megbántani. Meg azt is mondta, hogy így is tapló volt, azzal, hogy elmondaná, csak még nagyobb lenne.
Miért nem akarta elmondani szerintetek? És mi lehetett a baja velem? Van valami tippetek? Nem tudok rájönni, mivel eddig tényleg semmi gond nem mutatkozott míg elvoltunk, igazi lelkitársak vagyunk egymás számára, és ő is tisztában van mindezzel.
Nem tudom mennyire fontos információ, de nem volt még köztünk szex, nem is vagyok az a típus, aki nagyon gyorsan odadobja magát. De ez a téma szóba sem jött most. Egész végig aranyos volt, bókolt, olyan dolgokat mondott, amik csakis hosszútávú tervezést jelentettek velem kapcsolatban. És külsőre sem nézek ki rosszul, szerintem nem ezzel lehetett a gond. Vagy már én sem tudom, nem értek semmit.
Légy szíves, segítsetek megfejteni ezt.
Egy pasinak mégsem kellett, állítólag van új csaja.
A kérdező meg megkérdezte, mi a baj vele, de a srác nem akarja elárulni.
Az is lehet, hogy a másik lánnyal eddig nem volt biztos, téged meg megtartott talonba. Aztán a másik lánnyal összejött, így téged dobott.
Amúgy meg ez a "nem vagyok olyan aki csak úgy odadobja magát", mint egy rossz női magazinban... Az is lehet, hogy a másik lány a szexel fogta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!