Tegnap. Mi lehetett ez?
Tegnap szilveszterkor utcabalon voltam baratnommel. Egy nagyon helyes fiu elott megalltunk es tancoltunk. O nem nagyon tancolt, zsebebe volt a keze. Neha enekelt, mikor en is. Sokszor ra neztem, es o is ram. Volt hogy hosszu masodpercekig egymast neztuk. Mikor elment valamerre, akkor baratnommel kovettuk, de altalaba mindig mellettem volt. Vonatoztunk, nagyon hosszu volt a vonat, es mikor mar kozel voltam a fiuhoz egy csaj behuzta maga ele a vonatba, es engem is meg baratnomet is, igy en voltam a fiu mogott. Fogtam a vallat, es volt mikor a fejem a hatara hajtottam, de ovatosan, ne erezze. Annyira helyes volt. Tudta hogy mindig ot nezem, de nem egyidosek voltunk, ezert nem mentem oda hozza, bar a nevet megkerdezhettem volna. Azon akadtam le, hogy o is mindig engem nezett, es volt mikor utanozta a mozdulataimat is. Mikor probaltam ugymond "szepen" tancolni, akkor is tancolt, es engem nezett kozbe. Volt mikor elem allt es akkor felnyujtotta a kezet, stb, es engem nezett a szeme sarkabol. Egyedul volt, nem volt vele lany..
Mikor elindult mert vege lett a bulinak, nagyon rossz volt nezni, ahogy tavolodik. Valahonnan ismeros volt, mintha mar lattam volna.
Mit gondoltok, fogom vajon meg latni? Vagy ez egy hirtelen jott fellangolas?:(
ahhh nemhogy megkérdezted volna legalább a nevét! Nem erre való a szilveszter, hogy lehet hülyének lenni??
Am ha arra felé lakik, tuti látni fogod még. Legalábbis bulikkor biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!