Hogy csajozzak be egy bulin?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy legjobb helyek csajozasra a konyvtarak,konyvesboltok stb csendes helyek.. De en csak bulizni jarok haverommal,mashova nem,17 evesek vagyunk de meg sose volt baratnonk :S Gondoltam arra hogy pl odamegyek a kiszemelt lanyhoz tancolok vele ha latszik rajta hogy akar aztan kihivom setalni es elkerem a szamat meg beszelgetunk, persze ez nem olyan konnyu mint ahogy leirom :D teljesen amator vagyok ami a csajozast illeti sosem probalkoztam meg,mondanatok valami tippet ami bevallik? tartos kapcsolatot akarok nem egy esteset.2015. febr. 6. 19:54
2/8 anonim 

válasza:

Lehet tartósat is találni,de a partyzós csajok többsége egyestés.Mindenesetre legyél nagyon laza.Bulin csajozni egyébként a legkönnyebb,ha belegondolsz,mert itt mindenki szórakozni megy,és abszolút nyitottak az ismerkedésre. Legyen jó megjelenésed,mert ahogy te megnézed a csajok,ők is megnéznek téged.Nem árt,ha megalapozod a hangulatot néhány pohárral,és a legfontosabb:bulin mindig add önmagad,akkor bárkinél sikeres lehetsz :)
4/8 anonim 

válasza:

Viccet félretéve van egy film: Szerelmi leckék idősebbnek, és haladóknak, nézdd meg :) Megéri :)
5/8 blazeeee válasza:
Deákportréval és agancsos kólával
6/8 blazeeee válasza:
Partyba tartósat nem fogsz találni :D Ott aki hűséges, kulturált nő, az a párjával bulizik általában.
7/8 A kérdező kommentje:
hát akkor hol keressek? :D máshova nem járok :/
2015. febr. 6. 20:34
8/8 anonim válasza:
Nekem van egy trükköm oda mész a kiszemelt csajhoz előveszel egy 5 forintost és mond neki ha fej most táncolsz velem ha pedig írás akkor egy fröccs után jösz elvelem táncolni.
Ez be szokott vállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!