Amerikában a kb 10 évvel ezelőtti filmekben/sorozatokban a nő gyakran kezdeményez. Ez ott divat, csak nálunk furcsa?
Szóval én mindenhol azt olvasom, hogy várjam meg, amíg a pasi keres, ő kezdeményez. Persze én is szoktam azért kezdeményezni valamilyen szinten... Pl bejelölöm facen, 1x-2x ráírok, ha ő nem tesz semmit, elkérem a telefonszámát, ha ő nem teszi meg a randi napjáig.
De pl. a Jóbarátokban (vagy akárhol, de azt nézem a legtöbbet) a csaj telefonál, a csaj hívja el a pasit randira, a csaj kezdeményezi az első csókot. És ez ott bejön a pasiknak!
Mit gondoltok?
Sajnos kishazánkban a nők 3 nagyon súlyos végletre szakadtak
1.A "liberális értékrendű" csaj aki mindenkivel kefél orrbaszájba és ha ezt furcsának találod te vagy az elnyomó náci meg vallási fanatikus.
2.Azok akik brutálisan kéretik magukat. Már-már sértően nagy próbák elé állítják az összes férfit és ha azok megbuknak akkor "jaaaaaaaaaaaaj minden férfi egy sz*r bezzeg 50 éve"
3. Amelyik kiszúr magának 1 nagyon-nagyon jó csávót és arra vár 2000 évig a többieknek meg szevasz van addig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!