Szerintetek a Converse nem hülyeség? (LENT)
Ugye vannak a converse cipők kb.:20000 FT-ért és vannak a sima dorkók 2000 FT-ért és a kettő UGYAN AZ csak a converse-n ott van a felirat... Csak én gondolom, hogy pénz kidobás converse-t veni??
(Van egy fehér magas szárú cipőm -NEM converse- és 2000-ért vettem. Egyik nap megnézm a converse cipőket és egy az egyben ugyan olyan volt az a fehér cipő is csak rá volt írva, hogy CONVERSE 20000 FT-ért!!!-.-) Egyébként a minősége se jobb, mert ugyanolyan textill anyag!!!!!
Nekem az első conversem 7 évet bírt ki. Akkor sem a talpa ment szét, hanem a textil része szakadt már darabokra, mivel elég sok helyen bejártam vele, kapott mindent.
Most van egy másik conversem, ezt 3 éve használtan vettem, semmi baja, abszolút újnak néz ki.
A sima tornacsukákban kb. egy tavasz-őszt tudok végigjárni, általában a talpuk megy szét, kettéreped.
Szóval nekem jó véleményem van a conversekről, mert tartósabbak. Tojok rá hogy csillag van rajta meg hogy de nagy divat lett pár éve (amikor az elsőt kaptam, az iskolában az osztályfőnök közölte hogy nem mehetek be az órájára tornacsukában, hordjak rendes cipőt.)
Viszont észrevettem, hogy az újabb fajta cipők a divat miatt lassan irreálisan drágák lesznek, ám a minőségük romlik. Sokaktól hallom, hogy az utóbbi 1 évben vettek converse-t és már megy szét. Korábban ez nem volt jellemző. Közelről meg nem vettem szemügyre újabb gyártású cipőket de érdemes utánanézni ha valaki mostanában akar venni.
Nekem is van, de ahogy az előző írta: leszarom a csillagot rajta, azért vettem, hogy tartós. Már kb. 5 éve megvan tavasztól őszig szinte csak azt hordom és most kezd szétmenni oldalt a varrás.
Megvenném én a kínait is, de azok egy szezont bírnak, így már nem éri meg.
1.: 99% hogy a conversek ugyan ott készülnek, mint a sima dorkók, csak éppen még rávarják azt, hogy converse...
2.: Nekem csak sima dorkóim vannak (eszemben sincs converset venni...-.-) És van egy magas szárú fehérem, amit agyon hordok (kb.3 éves) és semmi baja... Szóval azzal én nem értek egyet, hogy a converse tartósabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!