Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a Converse nem...

Szerintetek a Converse nem hülyeség? (LENT)

Figyelt kérdés

Ugye vannak a converse cipők kb.:20000 FT-ért és vannak a sima dorkók 2000 FT-ért és a kettő UGYAN AZ csak a converse-n ott van a felirat... Csak én gondolom, hogy pénz kidobás converse-t veni??

(Van egy fehér magas szárú cipőm -NEM converse- és 2000-ért vettem. Egyik nap megnézm a converse cipőket és egy az egyben ugyan olyan volt az a fehér cipő is csak rá volt írva, hogy CONVERSE 20000 FT-ért!!!-.-) Egyébként a minősége se jobb, mert ugyanolyan textill anyag!!!!!

2014. szept. 11. 16:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Én használtam mindkettőt. A converse még mindig megvan, ütött, kopott, a fekete vászna kifakult, de már 5 éves és olyan helyeken jártam vele, mint 30+ kilométeres gyalogtúrák vagy 2 hegyalja fesztivál, másfél évig pedig kosaras tornacipőm volt. Az olcsó tornacipő fél, de nagyon maximum egy év alatt szétment. Ennyit arról, megéri-e az árát (bár én még 13 ezerért vettem).
2014. szept. 11. 16:41
 2/11 anonim válasza:
59%
Szerintem is hülyeség. Csak mert egy csillag van az oldalán, már mindjárt drágább, ráadásul nem is kevéssel. És szerintem semmi extra nincs benne. Ugyanolyan, mint a többi magas szárú cipő. Sokan azért vesznek ilyet, mert "menő", bár szerintem csak felesleges pénzkidobás...
2014. szept. 11. 16:41
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem csak te gondolod így kedves kérdező. Nemhogy nem tartós, még bénán is néz ki szerintem. Én legalábbis unom már a tornacipőket. Szánalmas hogy annyiba kerül mint egy acélbetétes. Ami bőr.
2014. szept. 11. 17:09
 4/11 anonim válasza:
69%
Nekem is conversem van, és szokkal jobb, tartósabb a sima dorkóknál. A conversem nagyon rég óta megvan és még kopás sincs rajta, a másiknak pedig 2 hét után teljesen szétjott. Megéri az árát.
2014. szept. 11. 17:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Én még 15ért vettem az én Conversem, 7. osztály előtt (most 11.-es vagyok, számold ki :D) és azóta bírja. Nem mindennapi viselésre, de megjárt már két Voltot, jópár kirándulást... Nem mondom, hogy nem rongyolódik, de nem mindegy, egy cipő hogyan megy tönkre. Volt már 1500 forintos kínai dorkóm, amikor tönkrement akkor nagyon, hrordhatatlanul. A konzervből meg kivan oldalt a zoknim mert ahohl hajlik már lyuk van, de tökéletesen viselhető. Nem ugyanaz a minősége azért, bár abban egyetértek, hogy a márka miatt jelentősen drágább, mint amennyit ér (de az nem 2000 forint)
2014. szept. 11. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Nekem az első conversem 7 évet bírt ki. Akkor sem a talpa ment szét, hanem a textil része szakadt már darabokra, mivel elég sok helyen bejártam vele, kapott mindent.

Most van egy másik conversem, ezt 3 éve használtan vettem, semmi baja, abszolút újnak néz ki.

A sima tornacsukákban kb. egy tavasz-őszt tudok végigjárni, általában a talpuk megy szét, kettéreped.

Szóval nekem jó véleményem van a conversekről, mert tartósabbak. Tojok rá hogy csillag van rajta meg hogy de nagy divat lett pár éve (amikor az elsőt kaptam, az iskolában az osztályfőnök közölte hogy nem mehetek be az órájára tornacsukában, hordjak rendes cipőt.)

Viszont észrevettem, hogy az újabb fajta cipők a divat miatt lassan irreálisan drágák lesznek, ám a minőségük romlik. Sokaktól hallom, hogy az utóbbi 1 évben vettek converse-t és már megy szét. Korábban ez nem volt jellemző. Közelről meg nem vettem szemügyre újabb gyártású cipőket de érdemes utánanézni ha valaki mostanában akar venni.

2014. szept. 11. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is van, de ahogy az előző írta: leszarom a csillagot rajta, azért vettem, hogy tartós. Már kb. 5 éve megvan tavasztól őszig szinte csak azt hordom és most kezd szétmenni oldalt a varrás.

Megvenném én a kínait is, de azok egy szezont bírnak, így már nem éri meg.

2014. szept. 11. 21:30
 8/11 A kérdező kommentje:

1.: 99% hogy a conversek ugyan ott készülnek, mint a sima dorkók, csak éppen még rávarják azt, hogy converse...

2.: Nekem csak sima dorkóim vannak (eszemben sincs converset venni...-.-) És van egy magas szárú fehérem, amit agyon hordok (kb.3 éves) és semmi baja... Szóval azzal én nem értek egyet, hogy a converse tartósabb...

2014. szept. 12. 13:14
 9/11 anonim ***** válasza:
6os vagyok, érdeklődnék hogy hol veszed a dorkóidat mert nekem a sima dorkó fél évet ha kibír. Mindegyiknek a talpa reped ketté. Vennék én is csak nem merek már kidobni rá pénzt mert tudom hogy pár hónap és szét fog menni.
2014. szept. 12. 16:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon jó helyen vehetted őket, mert a sima kínais tornacipők nekem csak egy nyarat bírnak ki. A fekete converse-em pedig már 5 éve nyúzom, annyi baja van, hogy egy kicsit kifakult az anyag.
2014. szept. 12. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!