Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez a cipő eredeti?

Szerintetek ez a cipő eredeti?

Figyelt kérdés

tetszik nagyon, de szerintem nem eredeti, szerintetek?

[link]

2014. szept. 5. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Háát... mivel egy ilyen cipő, még leárazva is 15.000 Ft körül mozog, ezért nem hinném, hogy eredeti.

[link]

2014. szept. 5. 19:44
 2/9 A kérdező kommentje:

Arra nem igazán van pénzem :( MErt a szüleimet nem szeretném ilyenekkel terhelni, annyit rám költöttek a sulikezdés miatt..

Mennyivel rosszabbak ezek a másolatok az eredetinél? GOndolok itt arra hogy ha egy cipőt megveszel 9000 annyira rossz nem lehet, vagy igen? Jobb mint egy kínais 3000 forintos?

2014. szept. 5. 19:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez kínai cucc... mellesleg ahhoz képest iszonyat drága, mert amint láthatod postaköltség is van. Ha kamu converse-t akarsz akkor aliexpressen rendelj inkább, ott olcsóbb mint vaterán.
2014. szept. 5. 22:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm szépen a válaszokat. Lehet, hogy veszek inkább egy nike cipőt akkor, azok vannak olcsóbban is. :D
2014. szept. 5. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Én Aliexpressről rendeltem kemény 3800 ft-ért és április óta semmi baja.
2014. szept. 5. 23:57
 6/9 A kérdező kommentje:
ÉS látszik rajta nagyoon hogy nem eredetei?
2014. szept. 6. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok: bementem a márkaboltba és összehasonlítottam..őszintén szólva nem igazán fedeztem fel különbséget a két cipő között.
2014. szept. 6. 14:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Végül abban maradtunk anyával, hogy veszünk nike boltban egy eredetit és kipótol egy kicsivel...
2014. szept. 6. 17:27
 9/9 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg kamu converse-t venni, mert egy idő után besárgul a fehér rész rajta.
2014. szept. 12. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!