Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok valóban nem vonzó...

DonKartács kérdése:

Lányok valóban nem vonzó számotokra ha egy fiú kedves és segítőkész?!

Figyelt kérdés
Az érdekelne engem, hogy számít-e nektek az ha egy fiú munka után haza visz párszor. Vagy ha megkéritek töltsön le filmet le tölti és nem habozik rajta vagy kér tőletek vmit cserébe érte.
2015. febr. 6. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem az, csak nem szeretem ezt kihasználni.
2015. febr. 6. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
De vonzó. Ha olyan, én is szívesen adok neki dolgokat, vagy segítek neki.
2015. febr. 6. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha ez neked segítőkészség akkor, nem.
2015. febr. 6. 14:41
 4/9 anonim válasza:
Egész pontosan mire akarsz kilyukadni? Egy nő számára ezek mind fontos erények és szerintem ezt te is tudod...
2015. febr. 6. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:
valamit valamiért,így működik a világ :)
2015. febr. 6. 14:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mindig mindenkivel kedves vagyok és ott segítek ahol tudok. Sosem bunkóztam lányokkal meg semm ilyesmi. Ennek ellenére le se vagyok sz*rva, bezzeg ismerek nem egy olyan fiút aki egy utolsó köcsög és őt meg istenítik. Na most hogy is van ez?
2015. febr. 6. 14:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó erre akartam kilyukadni. Mert van egy lány akivel jóban voltam el is hívtam pizzázni azt mondta menjünk, de nem sikerült össze hozni. Mindég kedves voltam vele és segítő kész és meg volt köztünk a harmónia, de most más gyerekkel van együtt
2015. febr. 6. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem vonzó :)
2015. febr. 6. 15:22
 9/9 anonim válasza:
Vannak lányok akik tudják ezt értékelni és vannak akiknek csak a bunkó/menőbb fiúk kellenek..
2015. febr. 6. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!