Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan hogy a többség még...

Van olyan hogy a többség még bottal sem érne hozzám, de valakinek tényleg tetszem?

Figyelt kérdés
Nekem olyan nehéz felfogni hogy tényleg tetszem neki és nem csak szivat...
2015. febr. 5. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen ... mindenkinek más az ízlése
2015. febr. 5. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen!
2015. febr. 5. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanez volt a volt barátommal, nem tudtam elhinni, hogy tetszhetek nekk
2015. febr. 5. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is egy tök hihetetlen dolog. Hasonló szituban vagyok.
2015. febr. 6. 06:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen, kivéve, ha ő is hasonló cipőben jár. (nem érne hozzá senki) Vagy sokkal fiatalabb vagy, jö családból jössz, egyéb preztizs értékű dologgal rendelkezel )jómunka, kapcsolatok, kocsi, lakás stb). Majd ha több partnered lesz, fel fog tűnni, hogy mindegyik ugyanazt mondja. Pontosan azt, amit szeretnél hallani.

Olyan viszont van, hogy azt gondolod magadról, hogy nem nézel ki jól, pedig de. Viszont te nem ezt irtad, hanem azt, hogy a visszajelzések alapján gondolod ezt.

Valószínűleg az utolsó mondataimmal fogsz egyet érteni. Ezért eredményes 3000 éve a "baromi jól nézel ki" duma a férfiaknál, és nőknél is. Ez mindenkinek imponál.

2015. febr. 7. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!