Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van valakinek jó példája a...

Van valakinek jó példája a női logikára?

Figyelt kérdés

egy lány mondta, "igaz lehet, hogy az kell, ami elérhetetlen, ami nem foglalkozik velünk, van benne valami <-> pénteken találkozott egy pasival, szombaton már csók is volt, mert "olyan kisugárzása van", aztán a pasi nem keresi, nem foglalkozik vele, és egy hét múlva már a lány mondja, hogy nem a pasija.

De, az kell, ami leszar minket"

randin, a lány: "igen, nemrég szakitottunk a barátommal, de most jól megvagyok pasi nélkül. Neeem kell nekem pasi, nem zuhanok meg pasi nélkül, vannak ilyen hülye kapcsolatfüggő barátnőim" <-> "kedves, én ebbe a találkozóba azért mentem bele, mert azt hittem, akarsz tőlem valamit" (magyarul azon kérkedett, hogy jól van egyedül, közben azért volt az a találkozó, mert titkon többet remélt tőlem)

2015. febr. 5. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

Pont ezaz, hogy nincs benne logika, ergo jó példa sincsen :D

Ha felkészülsz egy ilyenre az is logika, de pont az nincsen, szóval akkor pont nem az fog történni.

Érted, ugyi?

2015. febr. 5. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Női logikára példa? A nőkben eleve felesleges logikát keresni.
2015. febr. 5. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
Mindig az ellenkezőjét mondják annak, amit akarnak.
2015. febr. 5. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Női logika... Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy bélyegeztesse le nekem a jegyet. De hogy szólítsam meg, "te" vagy "ön"? Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik. Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz

utazik. A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki. A falunkban két férfi van, aki jól néz ki - az én férjem és a szeretőm. A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez megy. A férjemnek két szeretője van - Katrin és Andrea. Katrin szabin van éppen.

Én: "Andrea, le tudnád pecsételtetni a jegyemet?"

Andrea: "Ismerjük egymást???"

2015. febr. 5. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
Már a kérdés is szexista.
2015. febr. 5. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
25%

hát női logika nem nagyon van, ha van akkor az a nő engem is érdekelne

de amúgy így szeretjük a nőket nem? milyen lenne már ha olyanok lennének mint a férfiak? (nem lennének melegek?) szóval ja akkor eléggé unalmas lenne

2015. febr. 5. 19:28
 7/7 A kérdező kommentje:
nézd meg a második példát: mindketten akartuk, de akkor emiatt nem jött össze. Namost, ez azért nem egészséges formája a dolognak.
2015. febr. 5. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!