Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiatal érett lányok, valaki?

Fiatal érett lányok, valaki?

Figyelt kérdés
Hát úgy tömören gyönyören fogalmazzak: A környezetemben lévő lányok nagyrésze qrvára felszínes, céltalan és éretlen. Szívesen beszélgetnék olyan lánnyal, akit nem a bulik éltetnek, több esze van mint egy uborkának, és mondjuk az se hátrány ha Pesthez közel lakik:D (én ott lakom). Szóval.... Ha beszélgetnél egy céltudatos 16 éves magas, kékszemű sráccal akkor csak írj egy privit vagy írj ide:)

2015. febr. 5. 20:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Vannak kivételek, de a nagy részük ilyen. Ha nem hiszed, járj utána:D
2015. febr. 5. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Más pocskondiázása (ami amúgy se vall intelligens emberre <--szegény én :(( )helyett írhattad volna csak ezt:Szívesen beszélgetnék olyan lánnyal, akit nem a bulik éltetnek, intelligens, és mondjuk az se hátrány ha Pesthez közel lakik:D (én ott lakom). Szóval.... Ha beszélgetnél egy céltudatos 16 éves magas, kékszemű sráccal akkor csak írj egy privit vagy írj ide:)
2015. febr. 5. 21:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Most miért jó azon csámcsogni, hogy a kérdező mit miért hogyan kérdezett? Ott a kérdés, aki érti és érintett, ír neki, a többieknek meg csak van már valami értelmes elfoglaltságuk...
2015. febr. 5. 21:23
 14/15 anonim ***** válasza:
1 beképzelt öntelt fasztarisznya vagy bmeg
2015. febr. 5. 22:06
 15/15 anonim ***** válasza:
és ez idegesíti az embereket, nem az hogy általánosítasz ;) neked 1 csajod se lesz, max csak segg hülye.
2015. febr. 5. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!