Lányok ismerkedni? 13/f
Figyelt kérdés
Nincs nagyon feltétel csak, hogy 13-14 éves legyél és ne legyél magasabb 175 cm-nél :D2015. jan. 22. 22:24
2/6 A kérdező kommentje:
178-ig megfelel na jó :D
2015. jan. 22. 22:39
4/6 anonim válasza:
13f kislányt keres, ezen jót kacagtam.;D
5/6 anonim válasza:
ez szerintem is vicces én is 14/f és most jelenleg (single) de még azért én tudok legalább várni (ilyenkor még 1 kapcsolat kb 1 hét- 1 hónapig tart) én inkább később kezdeném amikor érettebb a kor és kibír többet.mert ennyi idősen csajozni úgy is reménytelen 1 hét vagy hónap és azt mondják elég, mert ilyenkor még azt is tudom a hogy legtöbb férfi tényleg egoista vagy nem megfelelő ezért 1 hét ha egoista 1 hónap ha idegesítő mert 1 lányt is fel lehet idegesíteni ugyanúgy én már most tisztelem a lányok érzéseit de a legtöbben nem szóval ha most próbálsz becsajozni 1 hónap. de csak ha nem vagy egoista :D
6/6 anonim válasza:
a kérdés a vicces ezt elfelejtettem leírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!