Hogy adjam egy srác tudtára hogy bejön nekem?
Figyelt kérdés
Szemkontaktus van, nem is rövid meg köszönt már. Az egyik órám meg vele van. Nagyon tetszik nekem. Segítsetek pls. :)2015. febr. 5. 19:59
1/6 anonim válasza:
És még egy k_rva szót nem szóltatok egymáshoz?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon :/ nem merek hozzá közeledni
2015. febr. 5. 20:08
3/6 anonim válasza:
Lehet nem annyira reménytelen...legalább facebookon ismerősöd?
4/6 anonim válasza:
ezt leginkább a fiúnak kéne lépnie. te legfeljebb annyit tehetsz,hogy nézel rá és mosolyogsz.adod a nonverbális jelzéseket. én volt hogy nyitottam gyáva srác felé aki nézett meg láttam hogy tetszek neki mert megsajnáltam aztán szépen meg is égettem magam, hogy egyből olyan lett hogy megjátszotta magát, hogy engem nem is érdekelsz...nyilván mert ha kimutatta volna hogy tetszek akkor mindjárt a gyávaságát támasztotta volna alá, hogy még én próbálkozok.persze ez sztem ovis gondolkodás...és ezért nem is kezdek már olyannal aki nem tesz semmit,férfi számba se veszem. neked nőként annyi a dolgod, hogy mutatod felé hogy tetszik neked. csald oda a tekinteteddel szemérmetlenül. nekem ez eddig még mindig bevált. tudod, te hogy kell azt:P
5/6 anonim válasza:
meg annyi hogy a rendes srácok alapvetően egy kicsikét gyávák a nőkkel szemben,bár ugyanez érvényes a csajokra is. a normális csajok is félősebb típusok. ha nem adsz neki megfelelő jelzéseket akkor nem fog lépni...ha meg adsz és úgy se lép,akkor flejtsd el,az olyannak akkor lesz nője amikor piros hó esik:XD
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap tudtam meg hogy a srac mar eszrevette hogy bejon nekem. Viszont sok kozos ismerosunk azt mondtak hogy mindig szediti a lanyokat es en ezt utalom szoval hagyom az egeszet. Az eddigi valaszokat pedig koszonom :)
2015. febr. 7. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!