Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy mondjam meg egy srácnak...

Hogy mondjam meg egy srácnak netes ismerkedésnél, hogy nem jön ben?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk, viszonylag jól megértettük egymást, ő látott már képet rólam és neki bejövök, de amikor ő küldött, nekem egyszerűen nem jött be. Nem akarom megbántani és nem tudom, hogy mondjam el neki, hogy nem jön be a külseje.

Nem a külső az elsődleges nálam, de ha semmi de semmi vonzalmat nem érzek és úgy néz ki, hogy tuti nem is fogok tudni akkor nem akarok játszani vele.

2015. febr. 5. 10:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

3: Nagy b-.uzi az a srác is, aki ha nem jön be egy lánynak, inkább a barátja marad, minthogy azt az időt más lányok megszerzésére fordítsa.

Kérdező, írd meg neki, hogy szereted a Ben 10-t de ő nem jön be. És hogy "Bocs Ben, de nem jössz ben."

2015. febr. 5. 11:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki őszintén, hogy nem jön be, biztosan nem először történik ez vele, túl fogja élni.

Ha rákérdez, legfeljebb nem vallod be, hogy neked ő túl alacsony, kövér vagy gizda, hanem csak annyit mondasz, h számodra nincs benne semmi, ami megfog.

2015. febr. 5. 11:16
 13/19 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat.
2015. febr. 5. 11:25
 14/19 anonim ***** válasza:

A lányok ezt általában úgy szokták a fiúk tudtára adni, hogy egyszerűen nem írnak neki vissza, nem írnak neki többet, letörlik, letiltják.

Legalábbis én ezt tapasztalom fiúként.

2015. febr. 5. 12:16
 15/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy sok lány egyszerűen nem válaszol, de ez köcsögség. Az a minimum, hogy legalább visszaírok, hogy nem jön be, hagyjuk. Húzni az agyát meg szemétkedni semmi értelme. Legjobb az egyenesség.
2015. febr. 5. 12:46
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
ird meg neki hogy : "Egy felszines r*banc vagyok. kopj le"
2015. febr. 5. 20:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Az miért lenne felszínes r-bancság? Már bocsánat, de van olyan, hogy egyszerűen olyan szinten nem jön be az arca, hogy nem tudsz vele semmit elképzelni. A srácok is rengetegszer csinálják ezt, akkor ők is felszínes r-bancok.
2015. febr. 6. 08:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Nincs ebbe semmi ha felszines r.banc vagy. Az ilyeneket frankón ki lehet használni. <3
2015. febr. 6. 10:07
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat de én mint felsorendu lény nem tudok vonzódni egy magadfajt ronda alsóbbrendű senkihez. Amúgy jól tetetted szepsegedet, de a házug embert hamarabb lelovik mint a santa Kutyát.
2015. febr. 6. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!