Vannak itt a divat iránt komolyan érdeklődő hetero fiúk?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tényleg stílusosan kinéző fiúk, nem divatmajmolók.
Én nagyon adok a divatra, de ezt a fiúk körében annyira nem érzékelem. És ezt sajnálom :/
19L
2015. febr. 4. 23:50
3/9 anonim válasza:
Miért érdekeljen a divat, ha lehetek egyéniség?
4/9 anonim válasza:
Hát,mások véleménye és sajátom alapján is mindig is stílusosan öltözködtem,öltözködöm és öltözködni is fogok.A hajam 5-6 éve nem úgy néz ki,ahogy épp reggel kikeltem az ágyból.Ápolt külső,sportolás.És igen,hetero vagyok :D
19/F
5/9 anonim válasza:
Miért sajnálod? Én kifejezetten örülök, hogy nem sok divattal foglalkozó férfi van. Egy férfi adjon magára, legyen stílusa, de a divat mindig is egy nagy baromság volt. Azok a férfiak, akik követik a divatot, elég szörnyen néznek ki.
6/9 anonim válasza:
mert te aztán marhára tudod mi a divat...
7/9 anonim válasza:
Amelyik srác a divattal törődik az meleg. És ezt honnan következtettem ki? Manapság divat melegnek lenni. Én se követem a divatot úgy öltözködöm ahogy én jól érzem magam, nem szeretem, ha más szabja meg nekem, hogy milyen ruhát vegyek fel, vagy milyen hajat csináltassak. Ezt hívják egyéniségnek. Legalább nem fogok olyan emberrel találkozni aki úgy néz ki mint én.
8/9 anonim válasza:
Kb. 200 milliárd értelmesebb és hasznosabb dolog van, mint a divattal foglalkozni, így aztán nem kell csodálkozni azon, hogy a fiúk nagy részét nem érdekli.
9/9 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, bár nem mindig tudom a legjobb ruháimat felvenni de tényleg nagyon jók szoktak lenni :)
Írj rám és ha gondolod küldök képeket privátba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!