Jogosan aggódom, hogy egyedül maradok?
Figyelt kérdés
Nem sikerült összejönni azzal, akivel szerettem volna, így aggódom, sosem találom meg az igazit.
Létezik olyan, hogy valaki sose találja meg?
L
2015. febr. 4. 20:57
2/32 anonim válasza:
Nekem se sikerült összejönni azzal akivel szerettem volna, pedig ő amennyire megismertem minden értelemben megfelelt az ízlésemnek.
csak én férfi vagyok és nem nő.
4/32 anonim válasza:
Létezik hát, mégis milyen egy kérdés ez? ;)
5/32 anonim válasza:
Nekem eddig még sohasem jött össze olyannal,aki tényleg tetszett volna :S A stratégia a nagy számok törvénye. Sok olyan lánynál próbálkozz,aki "szóba jöhet" és előbb-utóbb majd csak összejön valamelyik. Az előbb beleszeretek majd meghódítom dolog életképtelen.
6/32 A kérdező kommentje:
Utolsó: hetero lány vagyok :D
2015. febr. 4. 21:02
7/32 anonim válasza:
a fene xd elnéztem bocsi :D este van már,akkor írj nekem :DD
8/32 A kérdező kommentje:
Mi céllal írjak Neked?
2015. febr. 4. 21:08
9/32 anonim válasza:
Ú hát ha mindenki így gondolkodna akkor a gyakorikerdesek felhasználói száma meghaladná a 7 milliót.
Szóval nyugi meg fogod te azt találni, de a csodát ne várd, annak elébe kell menni.
10/32 anonim válasza:
Lány vagy, nem maradsz egyedül, bármikor tudsz találni valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!