Mi a jobb? Ha egy lány könnyen adja magát vagy ha meg
kell küzdeni érte? 16L
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja csak a könnyű vérü nők mennek bele elsőre a dolgokban (párkapcsolat, sex) de olvasgattam itt hasonlo kérdéseket és azt mondták a fiúk hogy ha a lány is akarja menjen bele és hogy az se jó ha egy lány hagyja hogy a pasi küzdjön érte
Miért nem lehet senki önmaga? Nem kell egyik se..... érzed jól magad, olyan nehéz?
2015. febr. 4. 17:35
2/9 anonim válasza:
Arany középút. A végletek sosem jók.
2015. febr. 4. 17:36
3/9 anonim válasza:
A csajjal lehet, camszexelni úgyhogy próbálkozzon aki akar! :)
4/9 anonim válasza:
Ne a többiekre hallgass, hanem ahogy neked jó! De mivel a véleményemre vagy kíváncsi, én nem szeretem ,ha sokáig játssza magát.
5/9 anonim válasza:
Az hogy nem "küzdeni" érte meg az hogy könnyűvérű azért nagyon nem ugyanaz. Ha a lánynak tetszik a srác aki próbálkozik nála semmi értelme megjátszania magát, hogy ő bizony nem könnyen kapható, mert kiábrándító. És ez nem könnyűvérűség.
6/9 anonim válasza:
Nem kurwa kell hanem rendes lány. Az hogy elérhetetlen az nem kell. Ne keverd össze a szexet a párkapcsolattal, ez már két téma.
2015. febr. 4. 17:41
7/9 anonim válasza:
Miért ne adhatná magát úgy egy csaj, ahogy szerinte már jó? Miért kell illemből vagy játékból halogatni, vagy siettetni kapkodásból?
2015. febr. 4. 17:48
8/9 anonim válasza:
Ahogy már írták, arany középút. Egyébként meg nem az a lényeg, hogy ne adja könnyen magát, hanem hogy ne adja oda bárkinek magát. Szerintem az a jó, ha igyekszik megismerni a másikat, és mérlegel, hogy kijönne vele vagy sem. De ha tudja, hogy működne a kapcsolat a sráccal, tetszik neki, megfelel emberileg az elvárásainak, akkor ne cicázzon. Nem jó, ha nagyon játssza az elérhetetlent.
Tegye oda magát ő is az ismerkedésben és mérlegeljen!
2015. febr. 4. 18:07
9/9 PearlDiver válasza:
Van különbség a frigid és az inspiráló "elérhetetlenség" között. Előbbi visszataszító, utóbbi viszont nagyon izgalmas: amikor a játszma nem egymás kijátszásáról, hanem az egymást játékosan megközelítésről szól. Egy pont után persze már felesleges fukarkodni az őszinteséggel és az odaadással.
Ha nem mész bele egy füttyre bármibe, hanem húzod a srác agyát viszont közben egyértelmű jeleket adsz neki, az szerintem a legjobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!