Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez miert van igy? Mit tegyek...

Ez miert van igy? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Mar tobb fiu akart jarni velem, de ugy gondoltam, sok ideig ugyse mukodne, es nem 'tesztelni' akarom magam ilyesmivel. De ha feltunik egy olyan srac, aki nagyon szimpatikus nekem, felenkke valok es nem merek reagalni a kozeledesere. Es igy nincs is belole semmi Ezen szeretnek valtoztatni. 16/l

2015. febr. 4. 17:27
 1/5 anonim válasza:
ha szimpatikus srác közeledik majd hozzád akkor engedj a közeledési szándékának ennyi az egész :D ne aggódj nem fog megenni :)
2015. febr. 4. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Pontosan tudod mit kell ellene tenni. Le kell gyűrni a félelmet. Én mindig, mindig arra gondolok hogy akármilyen kellemetlen is lesz, akár mit is csinálok, az közel sem annyira borzasztó mint hogy ha felrobban a Föld. Ennyi a nagy varázsom! :D
2015. febr. 4. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:

"felenkke valok es nem merek reagalni a kozeledesere"

attól, hogy nőnek a cicik, szőrösödik a nuni még agyilag nem vagy megérve a kapcsolatra. Ezért vagy félénk...

2015. febr. 4. 17:46
 4/5 anonim válasza:
azon félénk nem sokat tudsz... növeld az önbizalmad ha ő közeledik, úgy még könyebb is kezd beszélgetni vele és jön minden magától mosolyogj...:) vannak pasik akinek pont a félénk csajok jönnek be, ugyhogy ne aggodj.:) Az önbizalom növeléséről a neten is olvashatsz... pl az is jó, hogy elképzeled, hogy miket kérdezél a sráctól... vagy a barátnődtől is kérhetsz tanácsot azt is lehet h ő pasi s elképzeled mit mondasz neki...talán tanácsot is ad lehet hülyeség de egy picit segíthet.... és az tényleg nem jó a tesztelgetés ha biztos vagy benne, hogy nem müködne, viszont ha rzed, hogy müködne a dolog ne szalaszd el...most vagy fiatal... ne hagyd,hogy a félénkséged legyen az okod,és nem lesz pasid...merj beszélgetni és reagálni, ő megfogja érteni,hogy félénk vagy :) és bízz magadba, hidd el,hogy te is képes vagy rá :) ha minden nap elmondod, hogy bátrabb szeretnél lenni, már kevésbé leszel félénk, tudom, mert én is az vagyok és sokat fejlöttem...:) hajrá :)
2015. febr. 4. 17:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegeket!:)
2015. febr. 4. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!