Miért csinálja ezt? Mit tegyek ellene? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Van egy srác már 8 hónapja beszélünk párszor taliztunk és eleinte mindennap irt érdeklődött de mostanába már nem és talikat is lemondja és nem tudom miért van ez.Ráadásul szokottmég írni meg mondja hogy hiányzom neki de akkor végképp nem értem.Segítsetek!! Lécci normális válaszokat! :)2014. júl. 23. 16:31
1/1 anonim válasza:
Hasonló esetem volt nekem is,de kicsit enyhébb. Nálam csak az volt, hogy a srác folyton közeledett, de amikor viszonoztam neki egyszerűen visszatáncolt. Néha írogatott még, láttam, hogy tetszem neki, de mindig eltűnt. Én arra tippeltem, hogy önbizalom hiánya van és amikor én közeledek felé megijed tőlem és nem mer többet lépni. Lehet, hogy nálad is ez az oka. Ha meg mégsem akkor csak próbálkozott, hátha összejön. Lehet más lányokkal is csinálta, hátha majd tud választani és most tipródik. Ne csinálj semmit, ha ennyire határozatlan meg sem érdemli, hogy foglalkozz vele. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!