Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon szégyenlős vagyok mit...

Nagyon szégyenlős vagyok mit tehetnék ellene? 30F

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
30 évesen ne is akarj meztelenkedni :-D
2014. jún. 2. 14:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem merek kezdeményezni félek elrontok valamit:-(
2014. jún. 2. 14:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést is alig mertem kiirni
2014. jún. 2. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
kamu szag van. amugy meg ha nem mersz akkor nem is fognak csalódások érni de nem is fognak nagy boldogságok, sem aki nem kockáztat az ne várjon semmit az élettől hogy csak ugy megkap akármit is, ha neked jó így akkor nincs kérdés ha meg nem akkor tudsz változtatni ha máshogy nem elmész egy pszichiáterhez
2014. jún. 2. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyan mit rontanál el, ha tetszik egy csaj nem kell neki rögtön szerelmet vallani, csak keresd vele a szemkontaktust, mosolyogj rá, ha reagál akkor szólítsd meg, csevegj vele. Persze azért legyen reális önképed (külsőd, belső értékeid, egzisztenciád), és olyan csajoknál próbálkozz, akik összességében nem fullosabbak.
2014. jún. 2. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha kapcsolatkezdeményezés terén vagy szégyenlős, gyakorolj, fokozatosan. Lépj ki a komfortzónából, mindig csak egy picit. Kérj meg egy ismerőst, menjetek el együtt valahova. Aztán már egyedül menj el. Aztán legközelebb szólíts meg valakit, beszélgess a pincérrel, pénztárossal. És így tovább, gyakorlás az egész.

Ha meztelenség terén vagy szégyenlős, szintén fokozatos gyakorlás, bár azt ajánlott otthon végezni :)

2014. jún. 2. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező: Most mitől is félsz?
2014. jún. 2. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!