Fiuk melyik lanyt valasztanatok?
1. rovid szoke haj,sovany,zold szem, nagyon beakar illeszkedni igy durva neha masokkal es elvan szallva magatol,kicsit perverz es ez a swag stilus..
2.hosszu szokes barna haj barna szem, husis testalkat nagy mell nagyobb combok, vadabb stilus van tetkoja rock/metal foleg, egyedi oltozkodes de ettol fuggetlenul sok ismerose van es nagyon perverz
3.kover testalkat divatos oltozkodes sokat sminkel jo fej,kicsit visszahuzodobb,neha bunko,kicsit perverz,
mindharom okos,sokat olvas,huseges,nevet es viccelodik:) vagy irjatok ti nektek mi az esetetek?^^
melyiket választod?
egy nagy pofon?
vagy két kicsi?
én a 3-as vagyok: bocsánat hogy megkérdeztem de ha swag valaki akkor az kilövést jelent általában az ellentétes nemnél, ezért csak a 2-3 maradt még egyszer bocs csak tisztázni akartam hogy mit jelent mert sokan nem tudják [link]
de amúgy elmondás alapján 3-as lenne de nem értem mit értesz kövér alatt. kinek mi.
1 lany 165.cm koruli es 45.kg a 2 165.cm koruli es 66.kg a 3 170.c. es 90.kg korul
a masodik edz es sportol ellentetben a masik ket lusta doggel:33 ja tiszta betegnek tunok E/3 szemelyben beszelek magamrol:'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!