Hogy kell olyanná válni, hogy az emberek szeressenek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 17:18
2/10 anonim válasza:
felelj meg mindenkinek, de sztem ezt ne csináld,
3/10 anonim válasza:
Legyél egyéniség, maradj olyan, amilyen, mert lesz, aki majd ebbe szeret bele. Persze ha sorozatgyilkos vagy, vagy bajszos 150 kilós hentes, akkor nem feltétlenül igaz, de azért általánosságban ne akarj másért megváltozni, csakis magadért.
4/10 anonim válasza:
Az első tény:
Mindenki úgyse fog szeretni.
A Második tény:
Legyél olyan amilyen vagy, ha megjátszod magad akkor valójában azt fogják szeretni amilyen szerepet játszol, de nem a valós éned és a személyiséged.
5/10 anonim válasza:
légy önnmagad, szarj le mindenkit :) és azok szeretni fognak akiknek tetszel. akiknek meg nem, azokkal ne foglalkozz oltsd be őket mint a szar és szánd őket mert neked vannak olyanok akik szeretnek, nem kamu, habi emberek
6/10 anonim válasza:
tedd amit en mosolyogj rohogj mindenen..
aztan rajossz szart sem ertel vele sok "baratod" ismerosod van de ki is keszitenek...
8/10 anonim válasza:
könnyen,de mit kezdesz azzal? azon kívül hogy ki lehet használni,de nem tud adni semmi olyat ami hasznodra van,leköpöm a szeretetük.és felnyalatom velük....:D
9/10 anonim válasza:
Figyelmesen kell őket hallgatni,mindenre bólogatni helyeselni,ha mondanak valamit mondd te is hogy ugyanígy gondolod,hasonló testtartást kell felvenni,legyél szerény,mosolygós,segítőkész.Ezek azok amiket én soha nem csinálnék,mert nem érdekel hogy szeretnek-e.
10/10 A kérdező kommentje:
9, ettől nem szeretnének, hanem lenéznének... ezt én is meg tudnám csinálni nyilván, de nem ez a cél.
2015. febr. 3. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!