Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csúnya lógós mellem miatt...

A csúnya lógós mellem miatt nem merek ismerkedni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tényleg nagyon csúnyák. És nem merek ismerkedni, mert ha nem mondom meg, akkor eléggé átvágás, meg nem akarom, hogy amikor meglássanak meztelenül, elrohanjanak, de egy ilyet meg mégsem mondhatok el öt perc után :(
2015. febr. 3. 13:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Akkor küld el privátban, ilyenekben elég nagy az ingerküszöböm, felismerni meg úgysem fognak, win-win szituáció.
2015. febr. 4. 11:01
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem minden férfinak egyforma az ideálja. Engem pl. nem érdekel a mell méret/annak milyensége. Nem azt nézem meg egy lányon elsősorban, de még másodjára sem.

Amúgy meg jó néhány emberre ráírtam már akik itt hangoztatták, hogy ők mennyire rossz genetikával rendelkeznek és hogy ők bizony még a kutyának se kellenének ezért önbizalmuk sincs.

Küldtek nekem képet és kiderült, hogy elég csúnyán alábecsülik magukat. Mind mind átlagos kinézetűek voltak csak talán egy két szépséghibát fedeztem fel rajtuk, amit némi stílus váltással orvosolni lehetett.

Küldenél magadról egy képet? Valószínű, hogy úgysem foglak felismerni.

2015. febr. 4. 11:19
 23/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék úgy küldeni, hogy nem tudom, ki vagy
2015. febr. 4. 14:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz! Arc nélkül.
2015. febr. 4. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!