Ha egy srácnak tetszik egy lány, mennyiszer ír neki?
Figyelt kérdés
Pl. facebook-on. Tudom, hogy nem ott kell élni, de ott szokott elhívni is, és nem tudom, mi a szokás náluk ilyenkor.2015. febr. 2. 14:10
2/5 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen hogy mennyiszer..
Oda vissza kellene keresni a másikat..Keresd azért Te is..Lássa,hogy érdekel téged is Ő.
Plusz valamilyen szinten emberfüggő..volt olyan fiú,aki reggel még fel se keltem,de már irt..Volt viszont akire legtöbbször én írtam rá.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is szoktam neki írni, de azért jobban szeretem, ha ő ír először. 19 vagyok amúgy.
2015. febr. 2. 14:24
4/5 anonim válasza:
Naponta 12 és 17 közötti üzenetet kell írnia különben gáz van. Ha kevesebbet ír akkor megcsalhat, ha többet akkor egy aberrált. Ez alól csak egy kivétel van: ha naponta pontosan 27-szer ír, mert az azt jelenti, hogy egy időutazó varázsló. Ebben az esetben sem kell aggódnod!
5/5 anonim válasza:
Általában én 3nál megállok,szóval 3szor ráirok,és ha nem kérdez vissza (ez szerintem alap),és nem akarja a beszélgetést folytatni,ezt meglehet érezni,meg ha kérdezem mizu és rá a válasz : semmi,az általában le akar rázni,szóval a 3.után hagyom a picsbe...fölösleges már rájöttem.Egyébként te is ráirhatsz néha,akkor biztos tudni fogja hogy nem csak véletlenül ráirtál :) ,utána a többi már megy magától! 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!