Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy srácnak tetszik egy...

Ha egy srácnak tetszik egy lány, mennyiszer ír neki?

Figyelt kérdés
Pl. facebook-on. Tudom, hogy nem ott kell élni, de ott szokott elhívni is, és nem tudom, mi a szokás náluk ilyenkor.
2015. febr. 2. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 15?
2015. febr. 2. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ilyen hogy mennyiszer..

Oda vissza kellene keresni a másikat..Keresd azért Te is..Lássa,hogy érdekel téged is Ő.

Plusz valamilyen szinten emberfüggő..volt olyan fiú,aki reggel még fel se keltem,de már irt..Volt viszont akire legtöbbször én írtam rá.

2015. febr. 2. 14:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is szoktam neki írni, de azért jobban szeretem, ha ő ír először. 19 vagyok amúgy.
2015. febr. 2. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Naponta 12 és 17 közötti üzenetet kell írnia különben gáz van. Ha kevesebbet ír akkor megcsalhat, ha többet akkor egy aberrált. Ez alól csak egy kivétel van: ha naponta pontosan 27-szer ír, mert az azt jelenti, hogy egy időutazó varázsló. Ebben az esetben sem kell aggódnod!
2015. febr. 2. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Általában én 3nál megállok,szóval 3szor ráirok,és ha nem kérdez vissza (ez szerintem alap),és nem akarja a beszélgetést folytatni,ezt meglehet érezni,meg ha kérdezem mizu és rá a válasz : semmi,az általában le akar rázni,szóval a 3.után hagyom a picsbe...fölösleges már rájöttem.Egyébként te is ráirhatsz néha,akkor biztos tudni fogja hogy nem csak véletlenül ráirtál :) ,utána a többi már megy magától! 25/F
2015. febr. 2. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!